Hibátlan szezon után Sero átmasírozott a HUNESZ FIFA Masters Invitational mezőnyén is

Hibátlan szezon után Sero átmasírozott a HUNESZ FIFA Masters Invitational mezőnyén is

A három rájátszást követően végül a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H Invitational versenyét is megnyerte, ahol a bajnokság legjobb 6 játékosa kapott lehetőséget.

Hosszú hónapok küzdelmeit követően, amelyek az alapszakasz mérkőzéseivel kezdődtek, a helyosztókkal folytatódtak és a rájátszásokban csúcsosodtak ki, végül kiderült ki az a hatos, aki ott lehet majd az augusztusi Invitationalon.

A mezőnyt az alábbi hat játékos alkotta, akik közül ketten – Sero és Grislyjam – kiemeltek voltak az eddig gyűjtött pontjaik alapján, ezért a felsőágon az elődöntőben kezdhettek, míg a többiek már a negyeddöntőben is pályára léptek:

  1. DomiNation_Sero (300 pont)
  2. DVSC_GrislyJam (155)
  3. B3rti11 (135)
  4. TheBoy (100)
  5. DomiNation_Benya (75)
  6. FelhelyesLevi77 (50)

A HUNESZ FIFA Masters powered by K&H Invitational tornája a B3rti11 vs FelhelyesLevi77 és a TheBoy vs DomiNation_Benya összecsapásokkal startolt. Előbbi viszonylag hamar eldőlt, hiszen B3rti11 elég nagy fölénnyel diadalmaskodott Levi felett (9-4 összesítettben), utóbbi azonban szoros párharcot hozott és a 180 perc után Benya örülhetett (4-3-ra nyert az oda-visszavágóban). A két elödőntő aztán szintén egyértelmű volt, Sero hatalmas fölénnyel (8-2) küldte alsó-ágra B3rti11-t (6-4-re nyert), eközben Benya a szezonban először – rögtön kétszer is – le tudta győzni GrislyJamet (4-0), a kettős győzelem pedig felső-ági döntőt ért számára. Itt aztán egy elég szoros találkozót vívott csapattársával, de hiába volt időnként partiban Seroval, nem tudott mit kezdeni a fiatal titán elsöprő erejével.

Az alsó-ág második körében ez idő alatt mindkét találkozó aranygólig tartott, először GrislyJam lőtte be a győztes gólt Levi hálójába 5-5 után, aztán B3rti11 is két vállra fektette 2-2-t követően TheBoy-t. Ez olyannyira meg is hozta a kedvét, hogy GrislyJamnek esélyt sem hagyott (5-2), de az alsó-ági döntőben Benya megálljt parancsolt neki. A nap legkiegyenlítettebb csatájából végül a DomiNation játékosa került ki győztesen (3-2-vel).

Aztán egy fokozattal még feljebb tudott kapcsolni Benya és sokáig úgy tűnt képes lehet resetelni a finálét, hogy egy második BO2-re is sor kerüljön, de hiába vívtak ki-ki küzdelmet Seroval, az arany gólos mérkőzésen már nem bírta cérnával és kapitulált. Ezzel Sero a három rájátszás után az Invitationalt is megnyerte és ezzel 375 ezer forintot zsebelt be, valamint ő lett a sorozat hetedik bajnoka. Benyának, akárcsak az elődeinek, nem sikerült a címvédés, de becsületére váljék, hogy ő járt a legközelebb a második virtuális aranyéremhez.

A HUNESZ FIFA Masters powered by K&H Invitational végeredménye:

  1. DomiNation_Sero
  2. DomiNation_Benya
  3. B3rti11
  4. DVSC_GrislyJam

Kövess Minket!



Gamer szótár