Drónokat készenlétbe, jön a K&H MNEB R6S versenyének őszi szezonja!

Drónokat készenlétbe, jön a K&H MNEB R6S versenyének őszi szezonja!

Irány jelentkezni, hétvégén már jönnek az első selejtezők!

A profi magyar R6S alakulatokat fogta össze a K&H MNEB 5. szezonjának R6S bajnoksága, ami idén először két felvonást is kap. Az elsőt tavasszal követhették élőben az R6S szerelmesek, ott végül a WiLD MultiGaming örülhetett, ők lettek a tavaszi szezon bajnokai, miután meglehetősen simán, 3 pálya alatt lerendezték a döntőben ellenfelüket, az IAS csapatát.

Néhány nap és már az őszi szezon kezdődik, amire már meg is nyílt a lehetőség jelentkezni! A szezon első szakasza az osztályozó kupa, ahol eldől, hogy mely csapatok kapnak lehetőséget a Masters ligában és mely alakulatok gyakorolhatnak tovább a Challengersben. A tavaszi szezon legjobbjai automatikus meghívást kaptak az őszi Masters bajnokságba, így nem kell attól tartani, hogy a selejtezőkön ledominálnak a nagyok a szerveren.

Az osztályozó kupa nyílt selejtezői:

A legfontosabb tudnivalók, mielőtt leadod a jelentkezésed:

 • Minden résztvevő játékos kötelező regisztrálni az mneb.esport1.hu központi oldalon, és ugyanazon adatokat megadni itt a Challengermode platformján.

 • Életkori szabályozások: A versenyen csak 16. életévüket betöltött játékosok indulhatnak.

 • A 16 és 18 év közötti játékosoknak kötelező szülői hozzájárulást kitölteni és azt még a selejtező kezdete előtt elküldeni erre a címre: info@hunesz.hu

Az osztályozó kupa zárt szakaszában összesen 8 csapat vehet majd részt, melyek közül a következőképp alakulnak a továbbjutások:

 • Mindkét nyílt selejtezőből a top 3 jut tovább
 • Az osztályozó kupa zárt szakaszának két legjobb csapata a Masters bajnokságba jut
 • Az osztályozó kupa zárt szakaszának maradék hat csapata a Challengers bajnokságba jut

A K&H MNEB R6S Masters díjazása

Alapdíjazás: Minden csapat – végső helyezéstől függetlenül  aki az alapszakaszban megkezdi a versenyzést, garantált 50.000 Forint alapdíjazásban részesül.

 1. helyezett 500.000 Ft
 2. helyezett 300.000 Ft
 3. helyezett 150.000 Ft

A K&H MNEB R6S Challengers díjazása

 • helyezett 150.000 Ft
 • helyezett 100.000 Ft
 • helyezett 50.000 Ft

Sok sikert mindenkinek!

Kövess Minket!Gamer szótár