Gamescom 2023: Folytatást kapnak az apró méretű rémálmaink!

Gamescom 2023: Folytatást kapnak az apró méretű rémálmaink!

Kicsit a háttérbe szorult ez a bejelentés az év egyik legnagyobb videójátékos expóján, pedig rengetegen várják a folytatást.

Nem okozott csalódást a Gamescom 2023-as nyitóestéje, az Opening Night Live. A gamerek izgatottan figyelhették, hogy az év egyik, ha nem a legnagyobb videójátékos show-jára milyen bejelentésekkel készülnek a kiadók. Végül már rögtön az első órában befutottak az új előzetesek, amelyek még inkább alátámasztották azt, hogy az idei ősz olyan durva felhozatallal érkezik, amelyre talán sosem volt még példa a történelemben. A Starfield, Mortal Kombat 1, Payday 3, új CoDCyberpunk 2077: Phantom Liberty kapta a legnagyobb tapsot, de volt még egy bejelentés, aminek nagyon sokan örülhetnek: a Bandai Namco elhozza a rajongóknak a Little Nightmares folytatását, a 3. részt.

Ezeket olvastad már?

Mit lehet tudni a Little Nightmares 3-ról?

A rémálmokból táplálkozó ügyességi kalandjáték új fejlesztőt kapott, ezúttal a Supermassive Games csapata (Until Dawn, The Quarry, The Dark Pictures Anthology) kapta meg a lehetőséget, hogy egy nagybetűs élménnyel megajándékozza a videójátékok szerelmeseit. A nagyon groteszk, de mégis magával ragadó helyszínek és ellenséges lények közötti osonás és lopódzás teszi ki ezúttal is a játékmenet legnagyobb részét, azonban nem egyedül kell leküzdeni a kihívásokat. A legnagyobb újítás, hogy kooperatív modellre váltottak a Little Nightmares III-mal, avagy a néhány órás játékidőben többedmagaddal kell a Semmiben megtalálnod az egyetlen utat, ami elvezet a célodhoz. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, valamikor 2024-ben érkezik a számozott folytatás.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.