MNEB R6S: 2 forduló után végre minden csapat bemutatkozott

MNEB R6S: 2 forduló után végre minden csapat bemutatkozott

Egyetlen gárda sem izzadt meg a 3 pontért, és ennek hála szépen át is alakult a sorrend.

Felpörögtek az események a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság powered by K&H Rainbow Six Siege idei őszi szezonjában, miután a mezőny túl van a második a fordulón. Bár két együttesnek még van némi elmaradása, hiszen az első játéknapon elmaradt a párharcuk, de a mostani bemutatkozójuk legalább jól sikerült.

A második fordulóban a WiLD MultiGaming ott folytatta, ahol abbahagyta és egy újabb magabiztos sikerrel továbbra is vezeti a tabellát. Immáron azonban egyeduralkodóként tekintenek a mögöttük lévő együttesekre a vadak, hiszen két mérkőz után elmondhatják, hogy még mindig hibátlanok. A többi mérkőzés is gyakorlatilag sima volt, a Firebird szépen kijavította az első napos vereségét, és ellentmondást nem tűrően intézte el a TeamTITAN ötösét Kafe Dostoyevsky-n. A második két összecsapás egyaránt Club House-on zajlott. Előbb a Budapest Five aratott könnyed győzelmet a továbbra is szenvedő Békéscsabai E-Sport Egyesület felett, majd az Illés Akadémia Spirit is elintézte a Delta Syndicate-t. Ezzel utóbbi csapat, akinek még nem sikerült pontot szereznie, pedig már egy hosszabbítás kiharcolásával is össze tudnák ezt hozni. Rendes játékidőben összehozott győzelem 3 pontot ér, míg hosszabbítás esetén a nyertes már csak 2 pontot tehet zsebre, és a vesztes is eggyel gazdagodik.

WiLD MultiGaming 7:2 Spirit Gaming
Firebird eSport 7:1 TeamTITAN EU
Békéscsabai E-Sport Egyesület 2:7 Budapest Five
Delta Syndicate 3:7 Illés Akadémia Spirit

Ezzel némileg átalakult a sorrend, az pedig mindenképpen nagy meglepetésnek mondható, hogy a tavaszi szezonban a negyedik helyen záró Békéscsabai E-Sport Egyesület a formán kívüli játéka miatt egyelőre kieső helyen tanyázik.

Íme a pontverseny az első fordulót követően:

  1. WiLD MultiGaming 2 meccs / 6 pont
  2. Spirit Gaming 2 meccs / 3 pont
  3. Budapest Five 1 meccs / 3 pont
  4. Illés Akadémia Spirit 1 meccs / 3 pont
  5. Firebird eSport 2 meccs / 3 pont
  6. TeamTITAN EU 2 meccs / 2 pont
  7. Békéscsabai E-Sport Egyesület 2 meccs / 1 pont
  8. Delta Syndicate 2 meccs / 0 pont

Folytatás szeptember 6-án, szerdán.

Kövess Minket!



Gamer szótár