K&H SIM Liga powered by HUMDA – Tovább folytatódott a sorozat: hét verseny, hét győztes a ralisok között!

K&H SIM Liga powered by HUMDA – Tovább folytatódott a sorozat: hét verseny, hét győztes a ralisok között!

A K&H SIM Liga powered by HUMDA Dirt 2.0 utolsó előtti fordulójában mindössze egy másodperc döntött, a PALOTA Virtuális Wales Rally 12 szakaszát követően.

Igazán fordulatos versenyt hozott a szezon utolsó murvás futama. Négyen is vetették a versenyt, de heten végeztek fél percen belül, ami megmutatja, milyen szoros különbségek döntöttek a versenyzők között. Az első szakaszokat követően Biró-Ambrus Roland ragadta magához a vezetést, kisebb kilengései miatt azonban féltávnál már Molnár Alex vezette az összetettet.

A rally harmadik napja azonban borzalmasan sikerült számára, így a szakaszt nem nyerő, de nagyon kiegyensúlyozott Péntek Ádám került az élre. Biró-Ambrus ezzel szemben nem kevesebb, mint a szakaszok felét megnyerte, de amikor 16 másodpercet kapott a 10. gyorson, akkor eldőlt, nem lesz esélye a győzelemre.

Ezeket olvastad már?

Péntek kihívója ekkor – a hozzá végig nagyon hasonló időket autózó – Budai Csaba lett. Előnye az utolsó szakasz előtt mindössze egy másodperc volt, Budai azonban tudott fordítani, így végül ő örülhetett, ugyanilyen különbséggel.

Molnár állhatott fel a dobogóra szintén elhanyagolható, négy másodperc hátránnyal, míg Biró-Ambrus negyedik lett, de a rendkívül szoros versenyen heten végeztek fél percen belül, amivel az eddig a bajnokság élén álló Kasza-Fónagy-Martinák trió is fontos pontokat szerzett a szezonzáró előtt.

Matematikailag még öten esélyesek a bajnoki címre, közülük Kasza Kristóf rendelkezik kisebb előnnyel a DuEn.hu által szervezett K&H SIM Liga powered by HUMDA Dirt 2.0 szeptember végi utolsó fordulóján azonban továbbra is megjósolhatatlan, mi lesz a végkimenetel.

A bajnokság állása:

# Pilóta Pont
1. Kasza Kristóf 1276 0
2. Fónagy Kristóf 1232 -44
3. Molnár Alex 1230 -46
4. Martinák Balázs 1222 -54
5. Biró-Ambrus Roland 1192 -84
6. Budai Csaba 1018 -258
7. Martin Márkó 1005 -271
8. Juhász Ferenc 984 -292
9. Péntek Ádám 916 -360
10. Gál Krisztián 899 -377

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN