Kiderült mikor debütál a Loki második évada a Disney+ kínálatában

Kiderült mikor debütál a Loki második évada a Disney+ kínálatában

Az első évad meglepő lezárása után október 6-án folytatódik a Marvel Studios egyik közönségkedvenc sorozata a Disney+-on.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy miután az MCU lassan, de biztosan leépítette azokat a karaktereket, akikkel elkezdődött a filmes univerzum, egyre többen szólalnak fel múltbeli filmjeik ellen. Nem ekézik azokat nyíltan, de azért szépen burkoltan aláírják azokat a kritikákat, amiket évek óta zengenek a nézők is. Legutóbb például Amerika kapitány, Chris Evans nyilatkozott meglepően őszintén a Marvel filmjeiről és karaktereiről.

Ettől függetlenül az MCU vonata még mindig zakatol, hamarosan mozikba kerül az őrült magas költségvetéssel bíró The Marvels és néhány nap múlva már a Loki második évadát is megnézhetjük a Disney+ kínálatában.

Loki, a csínytevés istene visszatér, és rögtön a Téridő Variancia Alapítvány – egy időn és téren kívül létező, az idővonalat figyelő bürokratikus szervezet – megmentéséért folytatott harc kellős közepén találja magát. Mobius, B-15-ös vadász, valamint számos új és visszatérő karakter oldalán egyre veszélyesebb kalandokba keveredik a folyamatosan táguló multiverzumban. Újra találkoznak Sylvie-vel, Renslayer bíróval, Percikével és a Megmaradóval. Tom Hiddleston, Owen Wilson és Jonathan Majors mellett az évadban új szereplőként csatlakozik az Oscar-díjas Ke Huy Quan is.

A sorozat 2. évadához már elérhető egy új, angol nyelvű kedvcsináló is. A „The Amazing Loki" című rövid videóban betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, és Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Ke Huy Quan, valamint Kevin R. Wright executive producer bemutatják, mit jelent ebben az évadban Lokinak lenni.

A Loki második szezonja október 6-án érkezik Disney+-ra!

Kövess Minket!



Gamer szótár