EPL: A FaZe is besétált az egérfogóba

EPL: A FaZe is besétált az egérfogóba

A FaZe utolsó CS:GO meccse nem lesz kellemes emlék a játékosaik számára.

Az éjjel kijött a CS2, lehet örülni! De tudjátok minek lehet még? Nos annak, hogy a MOUZ a FURIA elleni játékát folytatva a FaZe-nek is adott egy nagy verést tegnap este, ezzel torzsiék elérték a negyeddöntőt! A CS2 megjelenése egyébként okozott egy kis fennakadást az EPL-en: az egyik meccs egy órán át állt a CS:GO szerverek tragikus halála miatt. De szerencsére torzsiék ezt pont megúszták annak köszönhetően, hogy milyen gyorsan végeztek a szériával. 

A FaZe hónapok óta nincs jó formában. A játékosaik látványosan motiválatlanok lettek azután, hogy kijátszották a CS:GO-t és szereztek egy Major bajnoki címet meg néhány aranyrudat az Intel Grand Slam győzelem révén. Most sem volt ez másképp, Twistzz be is vallotta a vereségük után. A koordinálatlanság, a frusztráltság lerítt róluk tegnap este, számtalanszor önhibájukból kerültek rendkívül szerencsétlen helyzetekbe: elég csak arra a körre gondolni, ahol karrigan bevakította a fél csapatát egy rossz flash-sel.

Ezeket olvastad már?

De ha a FaZe csapata ezeken még túl is lendült valahogyan egy-egy körben, akkor is rögtön jött a válasz a MOUZtól, akik túl jók voltak ezúttal ahhoz, hogy el lehessen csenni tőlük a legfontosabb köröket. Ennek köszönhetően az egerek köröket futottak a legendás ötös körül és végül Mirage egy egészen kényelmes 16:10-zel, Inferno pedig egy domináns 16:5-tel ért véget. Holnap a G2 ellen kellene valami hasonlót produkálni, de az garantáltan nem lesz ennyire könnyű menet.

Ami a többi mérkőzést illeti, ismét született pár meglepetés. Az Eternal Fire XANTARES vezetésével szétkapta a BIG-et, ezért ma már a NAVI ellen negyeddöntőzhetnek a törökök. Az első nap egyik hőse, a 9z favoritként vonult a Movistar Riders ellen. Ám ez sem volt elég nekik ahhoz, hogy befejezzék a szériát – a Movistar az ENCE ellen játszik holnap délután. A Complexity a 9z-hez hasonlóan járt a Monte ellen: mindenki azt hitte, hogy EliGE-ék számára ez egy könnyebb meccs lesz, ám a CS:GO szerveres megszakítások után sem tudták megragadni a lehetőséget. Ezért a Vitality ellenfele nem ők, hanem a Monte lesz.

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League rájátszását keddtől vasárnapig élőben, magyar nyelven, értékes drop gyűjtési lehetőséggel közvetíti az Esport1TV Twitchen. Ott találkozunk!

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár