Egy pletyka szerint Kínában folytatná a magyar játékos

Egy pletyka szerint Kínában folytatná a magyar játékos

Érdekes ajtók nyílhatnak ki a CS2 érkezése miatt.

Ni hao mindenkinek! Érdekes Counter-Strike hírrel indult a napunk, ugyanis egy pletyka szerint a Sangal egykori játékosai, kory és phzy Kínába, azon belül is a Rare Atomhoz igazolhatnak. Az információt egyelőre nem tudjuk megerősíteni és csakis a lett származású Ayriks számolt be róla, mint potenciális fejlemény. Viszont van annyira érdekes a sztori, hogy tényleg csak pletyka szintjén, de foglalkozzunk vele.

Aki nem tudná, kory jelenleg csapatot keres. A magyar rifler a Sangalból történő júniusi kirúgását követően több kisebb projektben is kipróbálta magát. Például a mostanában Rubik néven futó hazai ötösben is játszott pár meccset. Azonban egyik alkalommal sem találta meg a számításait, így még mindig szabadúszó. A CS2-vel a láthatáron persze mindenki tudja, hogy sok új ajtó fog nagyon gyorsan megnyílni a januári RMR-selejtezőkig, szóval lesz lehetőség helyezkedni még, nem kell sietni.

Ezeket olvastad már?

De arra talán kevesebben számítanak, hogy egy magyar játékos egészen Kínáig megy egy lehetőségért, hiszen még sohasem történt ilyen – éppen ezért kell nagyon nagy fenntartásokkal kezelni a hírt. Annyiból nyilván lehet valóságalapja a dolognak, hogy nem kory és phzy lennének az első európaiak, akik egy távolkeleti csapatban próbálnak szerencsét. Csak hogy néhány példát mondjunk erre: annak idején az ukrán bondik is játszott a TYLOO-nál, most pedig a balkáni mezőnyből itthon is jól ismert arcok, azaz emi, ROGA és LETN1 viselik azt a mezt.

Amennyiben a hír igaznak bizonyul, úgy kory és phzy három kínaival – somebodyval, exproval és Summerrel – játszhatnak együtt a Rare Atomnál.


Megéheztél a CS2-es meccsek közben? Hadd segítsünk! Szeptember 4-10. között rendkívüli kedvezményekkel rendelhetsz pizzát a Don Pepéből, ha ellátogatsz a weboldalukra. Váltsd be az "esport15" kuponkódot, amivel 15% kedvezményt kapsz a 32 cm-es pizzákra, vagy a "pcguru20" kódot, amivel 20% kedvezményt kapsz a 26 cm-es pizzákra! Jó étvágyat!

Kövess Minket!



Gamer szótár