Így térhetsz vissza a CS:GO-hoz, ha nem tetszik a CS2

Így térhetsz vissza a CS:GO-hoz, ha nem tetszik a CS2

Legyetek türelemmel! Persze, hogy nem hibátlan a CS2, de ha belegondolunk, a CS:GO 11 év után sem volt hibátlan.

Sokan nem hittek benne, pedig tényleg igaz a hír. Megjelent a CS2, a Valve néhány napja piacra dobta a Counter-Strike 2-t, amit sok éves várakozás előzött meg, játékosok millió tűkön ülve várták a legendás széria legújabb darabját. A CS2 jött, látott és bár nem tökéletes, úgy tűnik elnyerte a játékosok tetszését. Persze nem mindenkiét! Rengeteg patch vár még a játékra, mire minden kis apróságot kijavítanak és kigyomlálnak. Nincs más dolgunk csak türelmesen várni. A türelmetlenek azonban a CS:GO-hoz is visszatérhetnek!

A CS2 érkezésével eltűnt Steamről a CS:GO és már sehogy sem tudjuk elindítani, hacsak... A CS:GO egy korábbi verzióját még elő tudjuk csalogatni egy kis trükkel, de kiélezett meccsekre senki se számítson. Demókat tudunk nézegetni, offline mérkőzéseken játszadozni és a közösségi szervereket is elérjük. Nincs azonban MM, nincs Casual, nincs DM, nincs Danger Zone, nincs semmi a közkedvelt játékmódokból, csak egy kifilézett CS:GO. Ez persze nem váratlan, a Valve előre szólt, hogy a CS2 nem a GO mellé, hanem annak helyére érkezik majd.

Ezeket olvastad már?

Aki így is vissza akar térni picit a CS:GO-hoz, az a következőképp teheti meg:

  • Keresd meg a CS2-t a Steam könyvtáradban
  • A címre jobb klikkel kattintva keresd meg a Tulajdonságok menüt
  • Azon belül keresd a Béták felületet
  • A lenyíló menüben keresd a csgo_demo_viewer- 1.38.7.9. bétát
  • Ezt letöltve máris nosztalgiázhatunk picit a CS:GO-val

Tudjuk, hogy sokatokat érdekel az is, hogy mikor lesz az első tier1-es CS2 LAN. A jó hír, hogy már tudjuk és nem is kell rá sokat várni!

Kövess Minket!



Gamer szótár