Nem fogod elhinni, de megint eltolták a Skull & Bones megjelenési dátumát

Nem fogod elhinni, de megint eltolták a Skull & Bones megjelenési dátumát

Ez a játék talán sosem köt ki a piacon.

A Ubisoft talán már maga sem tudja, hogy mit kezdjen az egyik címével. Ez a végtelennek tűnő fejlesztési fázis és a folyamatos halasztások lassan mém státuszba emelik a Skull & Bones-t. Most pedig újra eltolták a kalózos játékukat, derült ki a cég legutóbbi értekezletén. Az biztos, hogy a Skull & Bones elég csúnyán elmerült és mostanra már bele is ragadt a fejlesztési pokolba. Ez a hírek szerint már a hetedik alkalom, hogy elcsúsztatják a játékot. A szoftver fejlesztése egy évtizeddel ezelőtt kezdődött el és első körben az Assassin's Creed IV: Black Flag sikere miatt vágtak bele a projektbe. A kalózkodás aranykorát feldolgozó, hihetetlenül népszerű hajócsatákra épülő multiplayer élmény azonban még várat magára, és továbbra sem tudjuk, hogy valaha kézhez kaphatjuk-e még a programot.

Ezeket olvastad már?

A 2013-as bejelentés óta a Skull & Bones jelentős változásokon ment keresztül, és sajnos mindazok számára, akik még mindig várják a játékot, cég jelentése szerint a 2023-24-es esztend negyedik negyedévére taksálja a megjelenést. Ez azt takarja, hogy legkorábban 2024 januárja és márciusa között landolhatna a játékosoknál, bár egyelőre ebben is kételkedünk. Ami őrületes ebben az egészben, hogy a játék már korábban is majdnem megjelent, de végül mindig eltolták egy következő időpontra a premierjét.

Legutóbb biztos megjelenési dátumot 2022. november 8-ára kapott a rajongótábor, majd alig egy hónappal korábban ez 2023. március 9-re tolódott. Azóta a Skull & Bonesnak volt egy gameplay bemutatója és egy zárt béta is lezajlott már belőle. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mostani késés a játékosok zárt béta során megfogalmazott kritikáinak az eredménye. Lehetséges, hogy a Ubisoftnak több időre (de vajon még mennyire?) van szüksége a Skull & Bones javításához a visszajelzések alapján.

Kövess Minket!



Gamer szótár