Hálóhintázás vagy szárnyak? Letesztelték melyik a gyorsabb a Pókember 2-ben!

Hálóhintázás vagy szárnyak? Letesztelték melyik a gyorsabb a Pókember 2-ben!

Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, de a videó alapján elég komoly különbség van a kétféle utazási lehetőség közül.

Ódákat zengenek a Marvel's Spider-Man 2-ről, nem véletlenül, hiszen kitett magáért az Insomniac Games, és sikerült az előző részhez képest egy még jobb folytatással előállniuk. A történet, a grafika, a játékmenet és a két Pókember (Peter Parker & Miles Morales) feltette az i-re a pontot, ráadásul a gyorsutazást is sikerült megreformálniuk, bár egyes rajongók szerint a képregényalkotókkal nem volt valami jó fej a fejlesztő.

Ezeket olvastad már?

Egy másik nagy újdonságot is hozott magával a második epizód, bár ezzel a mechanikával nem találták fel a spanyol viaszt, de az biztos, hogy egyeseknek kényelmesebb utazást tehet lehetővé New York utcái felett. A 'hálószárnyak' segítségével nagy sebességgel tud bárki közlekedni a városban, különösen olyan helyeken, ahol a hálóhintázás nem lehetséges. Továbbá ezek a szárnyak bizonyos küldetéseknél kötelezőek is, főképp, ha víz felett kell üldözni valakit és nincs a közelben felhőkarcoló, ahová kilőhetnénk a hálónkat.

A használatához nem kell mást tenni, mint találni egy magas helyet, aztán, ha levetetted magad onnan a háromszög megnyomása után már nincs is más teendő, mint irányítani Pókembert a bal oldali analóg kar segítségével. Eközben pedig nem árt kihasználni a szélcsatornákat, hogy megmaradjon a lendület és akkor így szinte végtelenségig működik a dolog. A másik megoldás, ha kilövöd magad valahonnan és utána váltasz át a szárnyakra. Ez a technika tehát kényelmes és nagyon hasznos is egyben, de vajon a hálóhintázástól hatékonyabb? Egy teszt során kiderítették, hogy melyikkel tudnak elérni hamarabb egyik pontból a másikba. A videóból pedig kiderül, hogy melyik módszer győzedelmeskedett. Alighanem meglepő eredmény született:

MEGJELENT A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, CSAPJATOK LE RÁ MÉG MA A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár