Eltűnt egy easter egg a Spider-Man 2-ből, ami egy új hős eljövetelére utal?

Eltűnt egy easter egg a Spider-Man 2-ből, ami egy új hős eljövetelére utal?

A csapat egyik fejese körmönfont választ adott a kérdésre.

Az Insomniac Games megugrotta azt a bizonyos lécet, a Marvel's Spider-Man 2. része ugyanis fantasztikus lett, és játékosok milliói imádják. Nem véletlenül döntött rekordot PlayStation 5-ön a cím, azonban a legnagyobb rajongók a furcsaságokat is könnyen kiszúrják a pozitív dolgok mellett. Feltűnt egyeseknek ugyanis, hogy hiányzik a játékból egy mókás easter egg, ami első ránézésre fejlesztői hibának tűnhet. Kiderült, hogy ez az apró pályamódosítás nagyon is szándékos volt, és akár jövőbeli tartalmakra is utalhat.

Ezeket olvastad már?

A korábbi Pókember-játékokat felfedező játékosok mutatták be, hogy van egy emléktábla a Hell's Kitchen egyik épületén, méghozzá Nelson és Murdock felirattal ellátva. A jártasabbak rögtön tudták, hogy ez a két személy a Daredevilben (Fenegyerek) kapott komolyabb szerepet, és ez pedig az ügyvédi irodájuk, amivel 'fedezik' a titkos igazságosztó ügyeiket. Érdekes módon a Marvel's Spider-Man 2-ben a tábla megmaradt, de eltűnt róla a szöveg, ami egyesek szerint arra utal, hogy a duóval történt valami.

Az IGN pedig ennek apropóján elbeszélgetett az Insomniac vezető kreatív igazgatójával, Bryan Intiharral, és természetesen neki is szegezték a kérdést, hogy mi történt a táblával. Válasza minden bizonnyal arra utal, hogy a csapat készül valamire.

„Ez egy jó kérdés. Maradjatok velünk és kiderül. De azért jó találat.”

Elég egy apró dolog és máris fel tudják csigázni a közösséget. Korábban a vállalat egy Venom spinoffal hozta lázba a rajongótábort, és az is szinte biztosra vehető, hogy kapunk egy harmadik részt a Marvel's Spider-Manből. Továbbá egy Wolverine (Rozsomák) videójátéknak is nekiláttak, bár erről egyelőre még nincs semmilyen konkrét információ.

A táblából kiindulva lehet, hogy Nelson és Murdock összepakoltak és elhagyták New Yorkot, hogy máshol rendezkedjenek be vagy talán az Insomniac azt tervezi, hogy a Spider-Man 2-t egy olyan DLC-vel egészíti ki, amelyben Nelson és Murdock kap egy nagyobb szerepet.

Ha szeretnél te is pókhálón lengedezni a felhőkarcolók között, akkor irány a Konzolvilág!

Érdemes megjegyezni, hogy a Spider-Man 2-ben rengeteg easter egget lehet találni, amelyek közül jó néhány egy másik Marvel-szuperhősre utal. Vannak utalások Doctor Strange-re és Wongra, de a Fantasztikus Négyesre is rá lehet bukkani, ahogyan a Bosszúállók tornya is bekerült már a játékba. Bár a két Pókember kívül más szuperhősök nem kaptak még szerepet a történetben – ami érthető, hiszen mégis csak a címadóról szólnak ezen a felvonások –, de talán az Insomniac egy Heroes for Hire vagy Defenders spin-offot vagy egy ehhez kapcsolódó DLC-t tervez valamilyen formában.

Kövess Minket!



Gamer szótár