Ők menthetik meg a Falcons szupercsapatát?

Ők menthetik meg a Falcons szupercsapatát?

Előbb vagy utóbb valaki elfogadja az ajánlatukat, nem?

Bár hivatalosan semmi sem történt még, a háttérben hetek óta azon dolgozik a Falcons, hogy meggyőzze a világ néhány legjobb játékosát a csatlakozásról. NiKo leigazolása ugyan nem jött össze, ezzel pedig a G2 is igen érdekes pályára került, de vannak még nevek zonic listáján, így előbb vagy utóbb valami bizonyára összeáll.

A legújabb neveket a 1pv.fr lapnál dolgozó neL szellőztette meg. Ezért mielőtt belevágunk, annyi figyelmeztetést mindenképp adnunk kell, hogy ő volt az, aki szerint a Falcons kifizette NiKo árát a G2-nak. Eközben valójában csak az alkudozásig jutottak a felek a folyamatban. Ennek ellenére történelmileg még mindig a megbízhatóbb források közé tartozik a francia lap, szóval nézzük, mit állítanak.

Nos, a legújabb nevek akkor: SunPayus az ENCE-ből és sh1ro a Cloud9-ból. Mindkét játékos megnyerően hangzik, már amennyiben a szerveren nyújtott teljesítményüket és a nyers skillt nézzük. Ám egyelőre még semmi sem dőlt el, tehát tényleg csak arról van szó, hogy m0NESY után ők következnek a telefonkönyvben.

Ha viszont már most azonnal egy relatíve működőképes ötöst akarnak a szaúdiak, akkor SunPayus lenne a jobb opció szerintünk. A Falcons kapcsán szintén szóbahozott Snappival csapattársak jelenleg is, ezért eggyel kevesebb játékos lenne, akivel keresni kell a közös hangot, továbbá már van tapasztalata nemzetközi csapatban és jól beszél angolul.

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár