Több pályát is átalakított a Valve a legújabb frissítésben

Több pályát is átalakított a Valve a legújabb frissítésben

Rengeteg apróságot javított a Valve, amelyek együtt alighanem sokat fognak dobni a játékélményen.

Itt a péntek, ez pedig rendszerint Counter-Strike 2 frissítést jelent. Nem volt ez másképp ma hajnalban sem, sőt, a Valve ezúttal az eddigi leghosszabb frissítési jegyzékkel ajándékozott meg bennünket. Kaptunk a pályákat érintő változásokat, javított sub-tick animációkat, valamint rengeteg apróságot, amelyek együtt alighanem sokat fognak dobni a játékélményen. De nézzük a legérdekesebbeket!

Először is, ha úgy érzékelik a hivatalos meccskereső szerverek, hogy valamiért megszakadt a hálózati kapcsolat, akkor a meccset inkább be fogja fejezni a rendszer. Másodszor, a részecske effektek teljesítménye javult, ez valószínűleg az FPS-t is érinti majd. Harmadszor, ha csak sisakot akarunk venni, mert van már kevlárunk, akkor a játék helyesen csak sisakot fog kiírni a vásárláskor. Negyedszer, Anubis, Overpass, Inferno és Vertigo esetében néhány tárgy bekerült/odébb került, ezzel javítva ezeken a játékmenetet.

Az alábbi képre kattintva elérhető galériánkban minden, az említett pályákat érintő változást megnézhetsz. Ráadásul úgy, hogy összehasonlíthatod a frissítés előtti változattal is, hiszen az új után referenciaként mindig ott a régiről is egy kép.

Anubis esetében nem túl látványosak a változások, itt olyan réseket javítottak, ahová beeshettek a gránátok. Overpasson viszont bekerült egy, a lábakat eltakaró lemez A-lerakón a csapatszállítóhoz. Vertigon nőtt a palánkok száma és arrébb került egy, a mozgást kissé blokkoló gipszkarton. Infernon pedig végre arrébb tették azt az átkozott vödröt, amit mindenki ellenfélnek nézett B-n.

Képek forrása: X/@Jackyesports

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár