Ingyen zsebelheted be az egyik legjobb Star Wars játékot

Ingyen zsebelheted be az egyik legjobb Star Wars játékot

A remake nem igazán akar elkészülni, de legalább még mindig játszhatunk az eredetivel.

Akármennyire is szeretnénk, nem igazán jönnek jó hírek a Star Wars: Knights of the Old Republic várva várt remake-jéről. Amikor legutóbb foglalkoztunk a játékkal, akkor egy fejlesztő LinkedIn profilján szivárgott ki róla egy kis utalás. Ez elsőre nagyon jól hangzott, ám az információ törlése nem tűnt valami bíztató jelnek.

De az sem segít, hogy a Saber Interactive-ot birtokló Embracer Group iszonyatos leépítéseket csinál egész évben. Ezek a változások a magyar Zen Studiost is érintették, csak hogy egy példát mondjunk a sok közül. Eközben az Embrace CEO-ja olyanokat mond a KOTOR kapcsán, hogy „észrevettem, ha mondok valamit, akkor főcím lesz belőle, csak ennyit fűznék hozzá”. Szóval ezen a ponton talán már nem túlzás azt állítani, hogy a KOTOR remake megjelenése igen valószínűtlen.

Ezeket olvastad már?

De szerencsére a Star Wars rajongók még mindig tudnak játszani az eredetivel, ráadásul most szinte ingyen. Ugyanis a Prime Gaming előfizetők számára december 20-ig ingyenes a Star Wars: Knights of the Old Republic. A BioWare 2003-as klasszikusa az egyik legjobb Star Wars játék valaha, még ha kicsit koros is a grafikája alapján. Szóval, ha szeretnétek tenni vele egy kört, de még nincs meg, érdemes ellátogatni erre a linkre.

Kövess Minket!Gamer szótár

LAN