Az egyik főszereplő miatt ismét késik a The Last of Us 2. évadának forgatása

Az egyik főszereplő miatt ismét késik a The Last of Us 2. évadának forgatása

A sztrájk után egy újabb problémával is meg kellett küzdenie a készítőknek.

A The Last of Us adaptációja hatalmas sikert aratott az HBO Maxon, ezért nem volt véletlen, mikor bejelentették a folytatását. A SAG-AFTRA sztrájk azonban mindent borított, ezért hiába állt össze a stáb, nem tudtak nekilátni a munkálatoknak. Miután véget ért, úgy tűnt minden adott, hogy nekiláthassanak a forgatásoknak, de egyelőre sajnos ez sem igaz, mert további problémák adódtak a produkció háza táján.

Ezeket olvastad már?

Ezúttal Pedro Pascal a 'ludas', mivel a zsúfolt menetrendje miatt egyelőre nem lehet jelen a The Last of Us második szezonjának forgatásán, mert lekötik az olyan projektek, mint a Gladiátor 2 és a Fantasztikus négyes.

A The Last of Us első része 2023 januárjában debütált a streamingplatformon, és márciusban ért véget, azonban azt még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan folytatódik majd a széria, de minden bizonnyal Ellie és Joel most is főszerepet vállal majd a kalandok során. Már csak azért is, mert az már az első évadban kiderült, hogy Neil Druckmann és Craig Mazin, a sorozat írói a kreatív szabadságukat kihasználva a játékhoz képest kicsit felforgatták a történetet. Láthattunk teljesen új karaktereket felbukkani, továbbá új történetszálakat is kidolgoztak, miközben néhány jelenetet a játékból teljesen kihagytak.

Jelen állás szerint a második évad forgatását 2024. február 20-ra tolták el, ezzel pedig jelentősen késik a premier az eredeti koncepcióhoz képest. A munkát várhatóan csak 2024. szeptemberre fejezik be, ami azt jelenti, hogy csak 2025-ben láthatjuk majd a második évadot.

Kövess Minket!



Gamer szótár