BRÉKING: Kiderült mikor jön az első GTA 6 előzetes!

BRÉKING: Kiderült mikor jön az első GTA 6 előzetes!

Öveket bekapcsolni, négy nap és bemutatkozik a GTA 6!

Hát volt idő, amikor úgy gondoltam, hogy sosem írom majd le ezeket a szavakat, de tévedtem. Hölgyeim és uraim, jön a GTA 6, sőt, pár nap és jön az első előzetese is! Ez immár hivatalos, nem találgatás, a tényt maga a Rockstar közölte. Jövő hét kedden, azaz december 5-én jön a GTA 6 első valódi, hivatalos és reméljük, hogy minél hosszabb, minél látványosabb előzetese! Vegyetek ki szabadságot, intézzetek lyukasórát a suliban, mert erről nem lehet lemaradni, azt garantáljuk. December 5-én, délután 3 órakor jön az első GTA 6 előzetes!

Néhány napja egyébként pletykaként elterjedt ez a dátum, és immár tudjuk, hogy nem csak pletyka volt, tényleg december 5-én jön a trailer. Ez azért is fontos, mert a másik pletyka szerint december 12-én már elő is rendelhetjük majd a játékot! Reméljük ez is igaz lesz és nem csak játszanak velünk a drága szivárogtatók.

Addig is ne feledjétek, hogy ha van Netflixed és GTA rajongói is vagy, most 3 GTA-játékot is ingyen szerezhetsz meg. Kár lenne kihagyni az ajánlatott!

Kövess Minket!



Gamer szótár