Meglepetésekkel készül a Valve Karácsonyra?

Meglepetésekkel készül a Valve Karácsonyra?

Ha ez nem hozza vissza a játékosokat, akkor semmi!

Valami készül a Valve konyhájában. Legalábbis egy adatbányász szerint a legutóbbi frissítéssel bekerültek egy új késre és egy új ládára utaló jelek a Counter-Strike 2 fájljai közé. Ebből pedig merünk arra következtetni, hogy hamarosan végre tartalmat is kaphatunk a fejlesztőktől a rendszeres foltozgatáson túl – ideális esetben az ünnepekre időzítve. De pontosan milyet is? Nos, Gabe Followernek egészen jó ötletei vannak a játékban elhelyezett sorok alapján.

Már a CS2 első bétájának megjelenése óta tudjuk, hogy a Valve két kést is készített a játékhoz: az egyik a Kukri, a másik pedig a Twinblade. Később azt is megnézhettük, hogy hogyan festenének az egyik kés variációi is. Majd augusztusban kiderült, hogy milyen animációi lesznek ezeknek. Azóta azonban síri csönd honolt az új kések körül – eddig.

Ezeket olvastad már?

Most Gabe Followernek hála megtudtuk, hogy újabb utalások születtek a Kukri kapcsán és így lényegében hivatalossá vált, hogy a következő Kukri skinek lesznek elérhetőek majd a vanilla mellett: purple, tiger_orange, damascus, marble_fade, steel, ruby_marbleized, sapphire_marbleized, blackpearl_marbleized, doppler_phase1, doppler_phase2, doppler_phase3, doppler_phase4.

A másik nagy felfedezés szintén skineket érint. Több, a játékban már elérhető régi skint frissítettek az alkotóik és az utalások alapján elképzelhető, hogy ezeket kiadják majd egy ládában. Szerintünk az sem elképzelhetetlen, hogy a Kukri lesz majd a főnyeremény ebben, ezért frissíthették az erről szóló utalásokat most. Továbbá a Valve már dolgozni kezdett a 2024-es szolgálati érdemrendeken is. Bár ezekkel érdemes vigyázni, mert könnyen lecsaphat a banhammer, ha túl sokat szerzel.

Az extra tartalmakra már csak azért is szükség lenne, mert a játék a megjelenése óta folyamatosan veszíti el a játékosokat. Nyilván az sem segít, amikor egy frissítés miatt tömegesével kapnak eltiltást az emberek. De sajnos nem emiatt tűnt el több százezer rendszeresen aktív játékos:

Forrás: Steam Charts

Kövess Minket!



Gamer szótár