CS2: Ilyen lehet a kiszivárgott kések animációja

CS2: Ilyen lehet a kiszivárgott kések animációja

Van egy jó és egy rossz hírünk a késrajongóknak.

Már a Counter-Strike 2 bétájának bejelentése óta tudjuk, hogy két új kés is bekerülhet a játékba. Bár azóta sajnos síri csend honolt ezek körül. Érthető módon a fejlesztők figyelme inkább az új pályákra, a nézegethető gránátokra és az egyéb újításokra terelődött. A közösség szemében pedig égetőbb kérdés volt, hogy mikor jelenhet meg a CS2 egyáltalán – erről is egészen furcsa spekulációk voltak az elmúlt hónapokban.

Ezeket olvastad már?

De miközben mindenki a fenti témákkal foglalkozott, azért a késekről is kiderült egy s más. Mint azt március óta már tudjuk, két új kés kerülhet be a játékba: a Kukri (1. kép) és a Twinblade (2. kép).

De amit eddig nem tudtunk, hogy milyen animációkat kaphatnak ezek, vagyis hogyan festenek majd a játékban. Nos, van egy jó hírünk a késrajongóknak: a Kukri animációi már ki is szivárogtak! Mint azt Thour alábbi videóján láthatjátok, az animációk igen hasonlóak az M9 Bajonettéhez, főleg az előrántás. Ezért elképzelhető, hogy ezek valójában csak helykitöltők és az utolsó pillanatban még variál a Valve. Bár amennyi kés és lehetséges animáció van, mi annyira nem bíznánk ebben.

A fenti videó miatt egyébként sokan kételkedni kezdtek a Twinblade létezésében, hiszen erről nincsenek új infók. Amikor még márciusban kikerültek az első képek a késekről, a többségnek nem tetszett ez a dizájn, szóval az is elképzelhető, hogy a Valve inkább nem erőlteti. Bár a kés képe továbbra is megtalálható a játékban. Tehát azt sem zárhatjuk ki, hogy a Twinblade-et csak később kapjuk meg és egyelőre ezért nem csináltak hozzá animációkat.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN