Nexa elmondta, hogy mi a baj degsterrel

Nexa elmondta, hogy mi a baj degsterrel

Senki sem volt hajlandó elárulni, hogy mi van degsterrel vagy mi történt a két játékos között – egészen eddig.

Az OG AWP-se, degster, immáron fél éve nem játszik. De hová tűnt? A képességei alapján már rég esélyt kellett volna kapnia egy Falconstól legalább, ha nem egy még jobb szervezettől. A szaúdiak most úgyis elég szorult helyzetben vannak, mert mindenki nemet mond nekik. De fel sem merült, hogy az orosz AWP-s zonic ötösének tagja lehet. Vagy igazából bármely más felállásénak. Illetve az OG sem tervezi visszahozni őt, pedig látványosan visszaestek, mióta nem játszik.

Sok pletykát lehetett arról hallani, hogy degster viselkedése toxikus. Állítólag ez volt részben annak a hátterében, hogy nexa a tavaszt inkább a kispadon töltötte, mintsem a csapat kapitányaként. De senki sem volt hajlandó elárulni, hogy mi van degsterrel azóta vagy mi történt a két játékos között – egészen eddig. Nexa ugyanis nemrég a G2-ba igazolt és ekkortájt feltűnt Thorin és LEGIJA közös podcastjában, a Stratbookban, ami kifejezetten az IGL szerep kihívásairól szól. Emiatt a szerb játékos a beszélgetés vége felé azt is elárulta, hogy degsterrel egyszerűen túl nehéz dolgozni, mert hatalmas egója van.

Ezeket olvastad már?

„Nagyon nehéz vele dolgozni. Egyértelműen megvannak a képességei, de mindent úgy akar csinálni, ahogyan ő gondolja. Valamint állandóan egy rakás teret elvesz a csapaton belül mindenkitől és aztán még hálátlan is. Mindig többet és többet akar, majd a többieket okolja a hibákért. [...] Szóval úgy fogalmaznék, hogy hatalmas egója van. Amivel még nem is lenne gond, ha hozod a számokat, alátámasztod a statisztikákban és közben segíted a csapatot is. De szerintem a statisztikái sokszor más játékosok kárára alakulnak úgy, ahogyan.”

Persze, néha összehoz egy elképesztő kört, egy 1v4 vagy 1v3 clutchot, mert egyénileg nagyon jó. De a játékstílusa szerintem egyetlen csapatnak sem valami hasznos, ráadásul nagyon makacs is, nem hajlandó változtatni azon, ahogyan a játékot látja. [...] Szerintem ő egy nagyszerű játékos és hiszek benne, ha megpróbálná valaki más szemszögéből látni a játékot és nem csak a sajátjából, vagy ha lenne mellette egy irányító, aki beleáll a baromságaiba, akkor a jövőben egyértelműen egy nagyon jó játékossá válhatna.”

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár