Fortnite: Most akkor kapunk FPS módot, vagy sem?

Fortnite: Most akkor kapunk FPS módot, vagy sem?

Soha nem lesz jobb alkalom a belső nézetes mód bevezetésére mint a Chapter 5.

A Fortnite az idő előrehaladtával rengeteget fejlődött, és folyamatosan törekedett arra, hogy mindenki megtalálja itt a számítását. Sokak számára az aranykor a Zero Build bekerülésével kezdődött, de a Chapter 5 is hasonlóan felforgatta a dolgokat azzal, hogy a sziget sokkal realisztikusabb lett, és a fegyverek mechanikája kicserélődött.

Több mint egy éve szólnak különböző szivárogtatások arról, hogy az Epic Games gőzerővel dolgozik a belső nézetes módon, és be kell valljam, hogy szerintem azzal válna teljessé a történet – főleg a mostani körülmények között. Nem kérdés, hogy az új pálya az építésmentes módban játszóknak kedvez, és a változásoknak köszönhetően élményben simán felveszi a versenyt a PUBG-vel, vagy éppen a Call of Duty-val.

Ezeket olvastad már?

Ugye az egyik legnagyobb fejlesztés az, hogy a fegyvereket mostantól felszerelhetjük különböző kiegészítőkkel, melyek közül talán a legfontosabbak az irányzékok. Ezek által lehetőségünk van bármivel scope-olni – ezt eddig csak néhány fegyverrel tehettük meg. Már-már FPS mód szerű élményben lehet részünk a menetek során, azonban mégsem kerek a sztori. Sajnos úgy gondolom, hogy az Epic valójában ezen munkálkodott hosszú ideig, amit a tartalomgyártók félreértettek, és hibásan egy külön belső nézetes módot leakeltek.

Jelenleg csak spekulálni tudunk, de ez a legvalószínűbb forgatókönyv. Az viszont mindenképpen a megnyugtató gondolat, hogy még most sincs túl késő belekezdeni egy új játékmód fejlesztésébe, hiszen tudjuk, hogy ha az Epic a fejébe vesz valamit, akkor azt idővel eléri.

Kövess Minket!



Gamer szótár