Ajaj PS5 - Lehet, hogy erről a játékról is lemaradsz

Ajaj PS5 - Lehet, hogy erről a játékról is lemaradsz

A Penge-játék bejelentésekor csak egy dologról felejtettek el beszélni: milyen platformokra jön a játék?

A The Game Awards egyik legváratlanabb pillanata volt, amikor egyszer csak bejelentették, hogy a Dishonored 3 helyett jön a Marvel's Blade. A játék a Wesley Snipes főszereplésével készült Penge-trilógia miatt már itthon is jó régóta ismert karaktert hozza el nekünk, méghozzá egy Párizsban játszódó akció-kalandjáték keretein belül. A fejlesztésért pedig a Bethesda szárnyai alá tartozó Arkane Lyon felel majd, akiknek a Deathloopot és a Dishonored-szériát is köszönhetjük. Tehát minden adott ahhoz, hogy egy igazán ütős videójátékot kapjunk majd.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor is jelenik meg a Penge-játék. De ezen talán senki sem akadt fenn. Hiszen amelyik kiadó manapság beígér egy dátumot, annak aztán folyamatosan arról kell kommunikálnia később, hogy miért nem akkor fog megjelenni a játékuk. Ami viszont már most aggodalomra adhat okot, hogy a platformokról sem beszélt a Bethesda és a Microsoft – sem a bejelentéskor, sem azt követően. Ez azért is lenne fontos információ, mert joggal félhetnek a PlayStation-játékosok, hogy a Starfieldhez hasonlóan ez is Xbox és PC exkluzív lesz.

Ezeket olvastad már?

A VG247 ezért megkereste a kiadót, hogy ugyan kommentálják már, min fogunk játszani a Marvel's Blade-del. A válaszuk azonban nem éppen bíztató, ugyanis nem szerették volna kommentálni az exkluzivitással kapcsolatos kérdést. Ebből pedig sejthetjük, hogy egy rendes válasz alighanem csalódást okozott volna. Ha viszont egy kicsit jóhiszeműek akarunk lenni, akkor azt is mondhatjuk, hogy csak azért nem beszélnek erről, mert még nem dőlt el és a bejelentést muszáj volt megtenniük most. De sokkal valószínűbb, hogy a PlayStation-játékosok ki fognak maradni ebből a mókából is.

Kövess Minket!



Gamer szótár