Mindent, amit a Marvel's Spider-Man 3-ról eddig tudunk

Mindent, amit a Marvel's Spider-Man 3-ról eddig tudunk

A kiszivárgott diasorok szerint 2024 elején már száz fő fog dolgozni az SM3-on.

Éppencsak megjelent a Marvel's Spider-Man 2, máris beszélni kezdtek a folytatásról a fejlesztők. Bryan Intihar, a Marvel's Spider-Man-játékok kreatív igazgatója még októberben kommentálta azt, hogy merre mehetnek tovább a harmadik résszel. Azt mondta akkor, hogy ha:

„A Spider-Man első része és a Miles Morales kiegészítő a mi Vasemberünk, a Spider-Man 2 pedig a Polgárháború, akkor a logika szerint merre megyünk tovább? Szerintem elég elképesztő lenne!"

Továbbá a második rész végére az is eldőlt, hogy ettől kezdve Miles Morales lesz az elsődleges Pókember, valamint a Zöld Manó lesz a főellenség. Most pedig az elképesztő mennyiségű Insomniactól kikerült információ miatt már azt is tudjuk, hogy milyen DLC-k jönnek a második részhez, hogy mi lesz Venommal és mire számíthatunk majd a következő számozott epizódban.

Ezeket olvastad már?

A kiszivárgott diasorok szerint 2024 elején már száz fő fog dolgozni az SM3-on. Az egyik fő feladat az lesz az év során, hogy kitalálják, milyen irányba menjenek a játékmechanikák továbbfejlesztésében és mit kezdjenek például az SM2 egyik küldetésben utalás szintjén már előkerülő Carnage-dzsel. Az már most az év végéig eldőlhetett, hogy hogyan fogják beépíteni a harmadik játszható Pókembert, Cindy Moont. Illetve arra is lehetnek már kész terveik, hogy a Zöld Manónak a korábbi játékok főgonoszaihoz hasonlóan legyen egy saját frakciója, a Manó Sereg.

A prezentáció további kérdései inkább jövőbe mutatóak, mintsem konkrét, kész elképzelések. Így várhatóan változtatni fognak a harcrendszeren, hogy az ne érződjön elavultnak, valamint szabadabb kezet szeretnének adni a ruhák terén is. Elvileg bekerülhet egy lebegő város is, de ebbe annyira nem mentek bele. Ahogyan abba sem, hogy mivel szeretnék bővíteni a térképet vagy érdekesebbé tenni az azon keresztül történő utazást. Aminek talán nem mindenki fog örülni, hogy a lopakodós missziók is a tervek között vannak, szóval gyanús, hogy a Marvel's Spider-Man 3-ban is lesznek MJ-küldetések.

Kövess Minket!



Gamer szótár