Mindenki megnyugodhat, a szivárgás ellenére is sínen van a Wolverine-játék

Mindenki megnyugodhat, a szivárgás ellenére is sínen van a Wolverine-játék

Megszólalt az Insomniac is, szerintük minden rendben van.

Gyakorlatilag az Insomniac minden titka kiszivárgott, eladási statisztikák, szerződéskötéseik részletei, dolgozóik adatai, jelenlegi és jövőbeni terveik is. Wolverine, Venom, X-Men minden terítékre kerül majd náluk, miközben a céget támadó hackerek olyan információkat is megszereztek, amik azt mutatják, hogy a Sony 100, akár 150 euróra is emelheti majd játékai árát. Egy valamit hiányoltunk csak, a cég válaszát, reakcióját az ellenük elkövetett hackertámadásra és a kiszivárgott információkra. Sokan ugyanis máris attól tartottak, hogy a kiszivárgott infók akár teljes egészében is megölhetik az Insomniac egyes játékait, hiszen a Wolverine jelenlegi állapota letölthető PC-re is, ki fogja ezek után megvenni a játékot?

Végre reagáltak a fejlesztők és mindenkit megnyugtattak, dolgoznak tovább, a Wolverine-játék pedig remek lesz!

„(...) Rendkívül lesújtó volt mindezt átélnünk. Azt szeretnénk, ha mindenki úgy élvezné a játékainkat, ahogy mi megálmodjuk azokat. Ugyanakkor, ahogy Logan, úgy az Insomniac is elpusztíthatatlan. A Marvel's Wolverine munkálatai a terv szerint folytatódnak. A játék még egy nagyon korai szakaszban van, rengeteg újdonságot kap még és a terveink is folyamatosan fejlődnek. Köszönjük azt az odaadást, amit már most a játék iránt tanúsítotok, de hivatalos információkkal majd akkor érkezünk, ha eljött annak az ideje."

Ezeket olvastad már?

Bízunk benne tehát, hogy a deveknek igaza van és a játékaik nem látják kárát a mostani szivárgásnak, ugyanakkor kíváncsian várjuk azt is, hogy a támadásért és lopásért felelős csoportot felelőségre tudják-e majd vonni.

Az Insomniac teljes posztja itt olvasható.

Kövess Minket!



Gamer szótár