Már a Spider-Man 2 és a Wolverine is játszható PC-n

Már a Spider-Man 2 és a Wolverine is játszható PC-n

A Sony sokkal jobban figyelhet majd a PC-s portokra, aminek mi csak örülni tudunk.

Két napja óriási szivárgást szenvedett el a Sony és az Insomniac Games, azóta is a kiszivárgott infóktól, fotóktól, videóktól hangos az internet gamer fele. Kiderült, hogy milyen játékokat terveznek a jövőben, lesz még Venom játékuk is, a Marvel's Wolverine-ból pedig tengernyi videó szivárgott ki, komplett gameplay jelenetek is. Sok más is kiderült persze a kiszivárgott információkból, többek között az is, hogy a Sony a jövőben sokkal jobban ráfekszik majd a PC-s portokra, amik jóval hamarabb is érkezhetnek majd, mint eddig.

Ezeket olvastad már?

Bár az utóbbi években is szépen sorban jöttek az eredetileg PS-exkluzív címek PC-s átiratai, ezekre rengeteget kellett várni, nem is voltak mindig kielégítő minőségűek és a közösség nagyja úgy érzi, hogy sokszor nem azokat kaptuk meg PC-re, amiket a legtöbben szerettek volna. Ettől függetlenül szép sikerei vannak a Sonynak Steamen. A legtöbbet (3,3 millió) a Horizon Zero Dawnból adták el, de nem szégyenkezhet a God of War (2,5 millió) és a Marvel's Spider-Man (1,3 millió) sem.

Ha pedig igazak a kiszivárgott információk, akkor már a Marvel's Spider-Man 2 és a Wolverine is játszható PC-n! Mindkét projekt már csak egy utolsó engedélyre vár, azt ha megkapják, akkor mindkettőből elkészül majd a PC-s verzió. A Spider-Man 2 már óriási sikereket aratott PS5-ön, sokan örülnének a PC-s portnak is, annak pedig még többen, ha a Wolverine esetében nem is kellene éveket várni a PC-s átiratra. A játék még mindenképpen hosszú évekre van tőlünk, könnyen lehet, hogy a Sony új irányvonalát tekintve az a program már azonnal érkezik majd PC-re is, nem csak PS-re.

Jó kérdés persze, hogy ez vajon befolyásolja-e majd a PS5-ös eladásokat. A jelenlegi tervek szerint 2026-ban érkezhet majd a Marvel's Wolverine, bízzunk benne, hogy PC-re is!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN