Mennyibe kerül a GTA 6? – Tényleg 150 euró a játék?

Mennyibe kerül a GTA 6? – Tényleg 150 euró a játék?

Brutális lesz, ha tényleg új korszakot nyit a GTA 6 a videójátékok árazásában!

Valaki feltörte a szervereket és kiszivárogtatta a GTA 6 előzetesét, ez még tegnap éjjel történt. A Rockstar hiába küzdött a videó terjedése ellen, nem tudták megállítani, így inkább ők maguk dobták azt ki, fél nappal a tervezett időpont előtt. A GTA 6 tehát bemutatkozott, szebb, nagyobb és őrültebb, mint valaha, a rajongók pedig máris imádják!

Persze jó sokat kell még várnunk rá. 2025-ben jön a játék, de azt még nem tudni pontosan mikor és egyelőre csak a konzolos verzióról van szó. Ahogy korábbi játékok esetében, úgy most is, többet kell várnunk a PC-s verzió, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy megéri majd a várakozás. Annak ellenére is, hogy sok még a kérdés a játék körül. Mennyibe fog például kerülni?

Kapaszkodjatok meg, sokba! Jó, viccet félretéve, egyelőre nem tudni milyen árcédulával kerül a boltokba a játék, de pletykák és jelek azért utaltak már arra, hogy itt bizony nem a szokványos árszabás lesz. A játékra állítólag 2 milliárd dollárt is ráköltöttek, amit természetesen vissza akarnak hozni, méghozzá akár egy 150 eurós árcédulával is és mostanában a Take-Two vezérigazgatója is furcsán nyilatkozott.

„Bármely szórakoztatóipari termék árazásánál a képlet a várt szórakoztatási használatból indul el, amely az óránkénti érték és az azzal töltött órák számának szorzatából, valamint ehhez hozzáadva, a fogyasztó által vélt értékből áll, amely a játék birtoklásából is származik, már a bérléshez és a feliratkozáshoz képest. Ez mindenfajta szórakoztatóipari terméknél működik. Ha ehhez hasonlítjuk a mi árainkat, akkor még mindig nagyon, nagyon olcsóak vagyunk, mert rengeteg órányi elfoglaltságot kínálunk.”

Ezek tükrében, tényleg elképzelhető lenne, hogy 150 euró lesz a GTA 6? Elég meredek lenne, de egy ennyire korszakalkotó és trendteremtő játéktól bármi kitelik. Az én személyes tippem, hogy ha 150 euró nem is lesz, de benne van a pakliban, hogy 100 eurós lesz az alapkiadása a játéknak!


Minden, ami GTA 6:

Kövess Minket!



Gamer szótár