T-Pain a GTA 6-on dolgozik, jó eséllyel tehát beépített RP lesz a GTA 6-ban

T-Pain a GTA 6-on dolgozik, jó eséllyel tehát beépített RP lesz a GTA 6-ban

A rapper élő adásban mondta el, hogy mostantól szorosan együtt dolgozik majd a készítőkkel.

2023-ban nagyjából nyílt titok volt, hogy a Rockstar gőzerővel dolgozik a Grand Theft Auto következő epizódján. Ezt nagyon tagadni sem tudták, miután kiszivárgott a játék története és persze a játékmenetből is láttunk nagyjából 10 percet. Ugyan a fejlesztők nem erősítették meg, hogy tényleg az lesz, amit ott láttunk, de az beszédes volt, hogy a hackert, aki kikotyogta a dolgokat, büntetőjogi perbe fogták, amiben már ítéletet is hirdettek.

Azóta pedig december elején megjelent a játék első hivatalos előzetese is és végre pont került a legtöbb találgatás végére. Azonban a pontos részletekről, hogy mire is számíthatnak a rajongók, egyelőre nem beszéltek, azt meghagyták az idei évre. Az első hírmorzsákra pedig nem is kellett sokáig várnunk, bár nem a hivatalos csatornákról érkezett. 

T-Pain, az amerikai rapper, a zenei karrier mellett szívesen tölti az idejét a Twitch-en. Azon belül pedig a legtöbbször valamilyen RP-szerveren okoz fejfájást a játékosoknak. Viszont ennek most egy ideig vége szakad, hiszen a Rockstar nemrég arra kérte, hogy hanyagolja a szerepjátékot, amíg a GTA 6 zenéjén dolgozik:

“Eddig ott voltam a NoPixel csapatában, de amikor elkezdtem dolgozni a GTA 6. részén, akkor a Rockstar azt mondta, hogy egy időre tegyem félre az RP-t. Lenyomtak nekem egy kis beszédet, hogy mi van akkor, ha valaki lementi a zenét, amit élőben rakok össze és valaki saját néven kiadja? Ez pedig nyilván érthető.”

A NoPixel neve GTA-körökben sokaknak lehet ismerős. A csapat gyakorlatilag felépített egy multiplayer szerver-parkot, amit csak a szerepjátékra szántak. Aztán az egész felrobbant és a Rockstar úgy döntött, hogy ahelyett, hogy saját szakállukra kezdenének dolgozni, inkább beolvasztják a start-up vállalatot és a következő részben már ők lesznek felelősek azért, hogy az RP még jobb legyen. Az pedig, hogy T-Pain beszélt róluk annyit jelenthet, hogy a rapper nem csak az alapjátékon, de akár még az NoPixel-részlegén is dolgozik majd. Ez pedig tényleg izgalmasan hangzik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár