Szerinted ki a hibás a The Day Before bukásáért? – Mert a fejlesztők szerint te

Szerinted ki a hibás a The Day Before bukásáért? – Mert a fejlesztők szerint te

A The Day Before fejlesztői sokadjára járatják le saját magukat.

Jöjjön egy találós kérdés. Mi az, ami december 7-én jelent meg, január 22-én már meg is szűnt, már a megjelenés előtt is átverésnek tűnt, majd be is bizonyosodott, hogy a fejlesztők tényleg átverték a játékosokat, de sokszor még a saját munkatársaikat is? Eltaláltad, hát persze, hogy a The Day Before az, 2023 legnagyobb átverése, ami két nappal ezelőtt le is húzta a rolót. A játékért felelős testvérpárt azonban semmi sem riasztja vissza, állítólag máris legújabb játékukon dolgoznak, amit már most messzire kerüljetek el, bármi is legyen majd az.

De a játék legendás sztorija itt még nem ért véget, de nem ám! Az elvileg már hetek óta bezárt fejlesztőcsapat most mégis feléledt és friss közleményt adtak ki, amiben... (most kapaszkodj meg) minden felelősséget rád, rám, a tartalomgyártókra és a játékosokra hárítanak, hiszen ők aztán nem hibáztak semmiben, mindent önzetlenül és őszintén tettek, véletlenül sem egy nagy scam a játékuk, ellenben mi játékosok kapjuk be, mert mi tehetünk a The Day Before bukásáról. Ez nem vicc, tényleg ezeket részletezik egy egész oldalon keresztül, amit elolvasva azonnal felmegy az emberben a pumpa és csak egy kérdés jut eszébe:

Ezt mégis hogy képzelik?"

Jöjjön most néhány nevetséges, egyben szánalmas sor a fejlesztők legfrissebb közleményéből.

„Keményen és őszintén dolgoztunk a játékon 5 éven át."

„A csapat mindent megtett azért, hogy a The Day Before sikeres lehessen."

„Úgy hallottuk, hogy a játékosok petíciókat indítottak azért, hogy a játék fejlesztése folytatódjon."

Itt megtaláljátok a teljes, angol nyelvű közleményt, érdemes végigolvasni, de előre szólunk ekkora pofátlansággal ritkán találkozni. Vannak persze benne igaz gondolatok, sosem kértek például előzetesen pénzt a játékért, de könyörgöm. A The Day Before a szemünkre láttára butult le már az előzetesek során, amik egyébként semmit nem mutattak a gameplayből. Végig egy open world MMO-nak hirdették, amiből végül egy gagyi extraction shooter lett, open world nélkül és annyira nulla tartalommal, hogy az már sértő. Mindezek után ők azok akik ki kérik maguknak a kritikát és akik szerint a The Day Before-ral minden rendben volt, pusztán a gyűlöletcunami tette tönkre a játékot. Vicc.

Kövess Minket!



Gamer szótár