Kiderült mikor ragadhatunk sugárvetőt a Star Wars Outlawsban

Kiderült mikor ragadhatunk sugárvetőt a Star Wars Outlawsban

Némileg sikerült leszűkítenie a fejlesztőcsapatnak a megjelenés időpontját.

Annak ellenére, hogy a Ubisoft továbbra is nehéz helyzetben van, a cég az utóbbi időben egy kicsit összekapta magát a játékok terén, hiszen nagyszerű fogadtatásban részesült az új Prince of Persia: The Lost Crown – bár nem szabad elmenni amellett sem, hogy sokaknak nem tetszik a stílusa és a dizájnja, ettől függetlenül még sikeres a projekt –, de az Assassin's Creed Mirage és az Avatar: Frontiers of Pandora is megnyerte magának a célközönségét. 2024-ben pedig tovább szeretnék folytatni ezt a menetelést, ezért két címmel már biztosan elő akarnak rukkolni. Az Assassin's Creed Codename Red mellett jóval nagyobb érdeklődés övezi az új Star Wars játékot, ami egyszerűen csak Outlaws alcímet viseli.

A Csillagok háborúja univerzumában játszódó alkotásból korábban kaptunk már ízelítőt, és kiderült, hogy nem a fénykardokra helyezik a hangsúlyt, sokkal inkább a sugárvető lesz a legjobb barátunk a küldetéseink során. A történet szerint Kay Vess bőrébe bújhatunk majd, aki egy peremvidéki gazember, miközben alapvetően a Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti időszakban kalandozhatunk. Külön érdekessége a játéknak, hogy végre nem feltétlenül egy jó oldalon álló főhőst alakíthatunk:

„Csibészként a hírneved által élsz és halsz, ami azt jelenti, hogy Kaynek az alvilágban és a különböző bűnszövetkezetekben kell eligazodnia, olyan döntéseket hozva, amelyek hatással lesznek a hírnevére, a tapasztalataira és a játék során igénybevehető támogatásra. Röviden és tömören, ez úgy néz ki, hogyha egy bizonyos frakció jó hírét kelted, akkor egy másik ezt nem nézi majd jó szemmel és megorrolnak rád, bizonyítva, hogy a messzi-messzi galaxisban egyetlen jótett vagy piti bűntény sem marad büntetlenül.” – osztotta meg gondolatait az új játék kapcsán a Ubisoft Massive kreatív igazgatója, Julian Gerighty.

Ezeket olvastad már?

Azt is megerősítette, hogy hasonlóan a Respawn féle Star Wars Jedi játékokhoz (Fallen Order és Survivor), az Outlawsnak is csak egyetlen befejezése lesz. A további jó hír, hogy a Star Wars Outlaws még idén, kicsivel pontosabban 2024 második felében megjelenhet, ha minden a tervek szerint alakul a cégnél.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.