Elbúcsúzhat Marvel Kapitánytól Brie Larson az MCU rebootjának köszönhetően

Elbúcsúzhat Marvel Kapitánytól Brie Larson az MCU rebootjának köszönhetően

2027-et követően újraindulhat bizonyos szempontból az MCU, aminek egyes színészek is áldozatul esnek.

Vasember felbukkanása óta elképesztő népszerűségre tett szert a Marvel filmes univeruma, azonban a 2019-es Bosszúállók: Végjátékot követően valami megváltozott és eléggé kisiklott a projekt. Sorra buknak meg az új filmek, a történet pocsék és értelmetlen, a legendás hősök által hagyott űrt pedig úgy tűnik senki nem képes betölteni. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor Jonathan Majors letartóztatását követően lehet, hogy a következő főgonoszuktól is búcsút kell vennie a kiadónak, bár ezt a karaktert lehet nem hagyják veszni is és újra castingolják. Nem ez lehet az egyetlen ilyen húzása a stúdiónak, hiszen a hírek szerint alapos ráncfelvarráson esik át a franchise, és ennek köszönhetően újraindulhat az MCU a 2027-es Bosszúállók: Titkos háború (Avengers: Secret Wars) után. Ez már önmagában is roppant érdekes megoldás, bár lehet a legtöbben már csak legyintenek rá, de ha hozzávesszük, hogy elvileg Marvel Kapitányt is egy új színésznő játszhatja majd el, akkor arra azért jobban felkapják a fejüket az emberek.

Ezeket olvastad már?

Egészen 2014-ig érdemes visszarepülni az időben, amikor is bejelentették, hogy Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány is saját élőszereplős filmben vitézkedhet majd. A főszerepet a Short Term 12, a Room és a Kong: Koponya-szigetből ismert Brie Larson kapta meg, majd a produkció 2019 márciusában mozikba került, amely egyébként a Marvel Studios első női főszereplőjével készült filmként vonulhatott be a történelembe. Bár a projektet indokolatlanul sok kritika érte, a kasszáknál kitűnően szerepelt, és több, mint 1 milliárd dolláros bevételt hozott. Larson aztán a Bosszúállókban tért vissza Marvel Kapitányként, de feltűnt a Ms. Marvelben, mielőtt a Marvelekkel újra letarolhatta a mozikat, csak éppen most negatív értelemben. A stúdió egyik, ha nem a legnagyobb bukását sikerült összehoznia a filmnek, és talán ennek is köszönhető, hogy újra szeretnék castingolni ezt a szerepet.

A legújabb spekulációk szerint ugyanis a Marvel Studios a 2027-es Bosszúállók után soft-rebootolhatja a franchise-t, felhasználva a projekt multiverzális történetét, hogy új folytonosságot teremtsen az MCU-ban. Ennek apropóján lehet arról is hallani, hogy a Multiverzum-saga után több ikonikus MCU-hőst és -gonoszt is újra fognak castingolni, aminek következtében visszatérhet Tony Stark (Vasember), Steve Rogers (Amerika Kapitány) és Natasha Romanoff (Fekete Özvegy) is, persze új színészek kíséretében. Brie Larson pedig nem kevés kritikát kapott Carol Danvers megformálásáért, és több színésznő is van, aki a helyére léphetne a jövőben.

Kövess Minket!



Gamer szótár