Álláshirdetés buktatta le a Lies of P 2 legnagyobb újdonságát

Álláshirdetés buktatta le a Lies of P 2 legnagyobb újdonságát

Szemet gyönyörködtető környezetben vadászhatjuk majd le az ellenségeinket a Lies of P 2-ben.

Az ősz egyik nagy meglepetése volt minőségét tekintve a Lies of P, a soulslike Pinokkió-kaland. A kritikusok és a játékosok is odavoltak érte, habár az olyan nagy megjelenések, mint a Marvel's Spider-Man 2 vagy az Alan Wake 2 elvették előle a rivaldafényt. De az emberek kezdik utolérni magukat a nagy játékdömping után és a Bloodborne szellemi örökösének tartott játék egyre valószínűbb, hogy folytatást fog kapni.

A Lies of P-ért felelős Neowiz egy álláshirdetése is erről árulkodik. Ebből pedig nem csak az derült ki, hogy jön a The Game Awardson több jelölést is szerző játék második része, hanem az is, hogy azt már az Unreal Engine 4 helyett a modernebb 5. kiadáson fogják fejleszteni. Bár a játék látványára sem lehetett panaszkodni, az UE5-tel felvértezve bizonyára szemet gyönyörködtető környezetben vadászhatjuk le az ellenségeinket.

Ezeket olvastad már?

Kép az álláshirdetésről

Ezzel viszont az is garantált, hogy a következő rész már nem jelenik meg az előző generációs konzolokra. Nem mintha meglepő fordulat lenne az, hogy egy várhatóan évek múlva érkező játék már elengedi a koros hardverek kezét. A folytatás kapcsán egyébként az is felmerült, hogy más mesékből is ihletett meríthet a Neowiz. Arra azért nem számítunk, hogy a frissen szabaddá vált Mickey egér bossfight lesz, de egy Pán Péter vagy valaki hozzá hasonló például simán működne.

Szerintetek melyik meseszereplőt kellene összeereszteni Pinokkióval?

Kövess Minket!



Gamer szótár