Bárcsak úgy nézett volna ki a GTA San Andreas felújítása, mint ez az RTX mod

Bárcsak úgy nézett volna ki a GTA San Andreas felújítása, mint ez az RTX mod

Az RTX Remix segítségével elkészült a GTA San Andreas definitív kiadásának definitív kiadásának definitív kiadása.

Emlékeztek még a régi szép időkre, amikor pörgött a GTA San Andreas, na meg a jó öreg SA:MP és az MTA? Nem ma és nem is tegnap élték ezek a fénykorukat. A leáldozásukban pedig nyilván nagy szerepet játszott a GTA V, annak a hivatalos Online módja, valamint a FiveM nevű közösségi mod. De azért a mai napig szép számmal vannak azok, akik visszasírják a klasszikust, a nosztalgián pedig nem segített a néhány éve katasztrofális állapotban megjelent Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition sem. De majd talán egy kis RTX fog.

Ugyanis a definitív kiadás definitív kiadása csak a Netflix kínálatában, kizárólag mobilokra jelent meg decemberben. Szóval hiába lett nagyon jó, sajnos az sem tölti be az űrt, amit az eredeti GTA San Andreas hagyott maga után. De az MxBenchmarkPC nevű YouTuber az RTX Remixszel felvértezve segíthet ezen a problémán. Ő ugyanis – az utóbbi idők trendjeit követve – fogta az Nvidia eszköztárát, ráeresztette a 20 éves játékra, majd egy összehasonlító videóban közölte a végeredményt.

Ezeket olvastad már?

A videós elmondása szerint a játék kapott Path Tracinget, valamint DLSS 3.5.10-et is, méghozzá minőségi beállítások mellett. A textúrákat is kicserélte részletesebbekre, ami néhol még a sokat átkozott első definitív kiadáshoz képest is látványosabb eredményt hozott. Amit már csak azért is fontos kiemelni, mert ezt egy ember csinálta a szabadidejében, nem egy teljes stúdió (khm, Grove Street Games). De elég a szavakból, inkább nézzétek meg Ti magatok, hogyan sikerült a GTA San Andreas RTX-es felújítása:

A modot IDE kattintva tölthetitek le.

Kövess Minket!



Gamer szótár