Hamarosan visszatér a játékos, aki megállíthatja donkot

Hamarosan visszatér a játékos, aki megállíthatja donkot

Legalábbis sokan remélik, hogy s1mple fel tudja venni a versenyt a fiatal tehetséggel. Mert ha ő sem, akkor kezdhetünk aggódni.

A január közepi HLTV-díjátadón trollkodott egy sort a visszavonulásával kapcsoltban a NAVI ukrán sztárja, s1mple. Azonban mind tudjuk, hogy a GOAT visszatérése egyáltalán nem volt kizárva sohasem. Sőt, valószínűbb volt az, hogy újra látjuk még őt a szerveren, mint az ellenkező forgatókönyv. Szóval hiába szakított meg egy öt éven át tartó sorozatot a játékos tavaly, mert hamarosan egy újat indíthat: ugyanis az IEM Katowice során s1mple bejelentette, hogy a koppenhágai Major után visszatér.

A hír már csak azért is örömteli, mert ezen a ponton talán ő az egyetlen játékos, akiről még elhisszük, hogy megállíthatja donkot. Bár az elmúlt hetekben látottak alapján – STYKO viccét újrahasznosítva –, a másik versenyző George Clooney karaktere lehetne az Ocean's-filmekből. Tehát már ebből is látszik, hogy a fiatal sztár ellen mennyire nehéz bármit is kitalálni jelenleg, illetve mennyire elkeseredett a tier 1-es mezőny.

Ezeket olvastad már?

S1mple a tegnap esti IEM Katowice döntő előtt egy rövid interjúban beszélgetett James Banksszel. E során többek között szóba került az is, hogy mit gondol a NAVI-ról most. De a legfontosabb az volt, hogy mikor láthatjuk őt újra a szerveren. Az erre adott válaszából pedig kiderült, hogy ha minden jól megy, akkor a Major után. Ha pedig valami gond lesz a NAVI körül, már lehet hamarabb is:

„Remélem, hogy a Major után. Én vagyok a Majorre a NAVI hatodik embere, de remélem semmi sem fog történni a felállással addig, mert nagyon keményen készültek, mióta szünetre mentem. Meglátjuk, hogy mi lesz a Major után.”

S1mple visszatérése már csak azért is érdekes lesz, mert a NAVI-nak jelenleg van egy teljes ötöse. Korábban ugyanis leszerződteték w0nderfult, aki a várakozásokhoz képest remekül kitölti az űrt, amit az ukrán sztár hagyott maga után. Eleinte az volt a kérdés s1mple potenciális visszatérésével kapcsolatban, hogy mihez kezd majd az új játékos, amikor ez bekövetkezik. De mostanra egyre valószínűbb, hogy ha s1mple a NAVI-ban folytatja a karrierjét, akkor riflerré avanzsál majd – korábban ő maga is pedzegette ezt a lehetőséget. Ha viszont jobbnak látja máshol folytatni, mert például olyan jól szerepel a csapat a Majorön vagy inkább AWP-zni akar, akkor valószínűleg a tavasz legnagyobb szenzációja lehet az, hogy mi lesz s1mple sorsa.

Szerinted melyik csapatnak lenne a legnagyobb szüksége egy s1mple kaliberű játékosra?

Borítókép: ESL

Kövess Minket!



Gamer szótár