Mégsem perli be a Rockstart a floridai Joker, de...

Mégsem perli be a Rockstart a floridai Joker, de...

...néhány dolgot azért szeretne elérni, ha a GTA 6 megjelenik.

A floridai Joker, valódi nevén Lawrence Sullivan hónapok óta fenyegeti a Rockstar Gamest, sőt, be is akarta perelni a céget, az elmúlt hetek során pedig egyre pofátlanabbá vált, mert nem csak 10 millió dollárt követelt, hanem szinkronszerepet is ki akart csikarni magának az új epizódban.

Egyik pillanatról a másikra azonban úgy döntött, hogy mégsem fogja perre vinni a dolgot a Grand Theft Auto (GTA) 6 miatt. Egy új, a TikTok-ján közzétett videóban Sullivan azt mondta, hogy továbbra is ő akarja megszólaltani a karakterét, miközben szeretne a játékot népszerűsítő találkozókon is megjelenni a továbbiakban.

Persze azért azt is megosztotta, hogy két teljes hónapon keresztül szerette volna, ha a Rockstar leül vele beszélgetni a GTA 6 trailerében szereplő – általa képmásának vélt – karakterről.

„Csináljuk azt, ami ilyenkor helyes. Adjatok nekem 50 000 vagy 100 000 dollárt. Hadd szólaltassam meg a karaktert, hadd menjek el a találkozókra, amikor a játék megjelenik, és dedikálok meg fotózkodok majd a rajongókkal.”

Nyilván megjegyzi azért azt is, hogy ő sokkal népszerűbbé teszi a játékot, mert beszél róla, és emiatt ennyire felkapott a GTA 6. A Rockstar eközben továbbra sem vesz tudomást a floridai Jokerről, és eddig egyetlen egy alkalommal sem nyilatkoztak az esettel kapcsolatban. Várhatóan ez továbbra is így is marad. Megint sikerült összehozni a 15 perc hírnevet, immáron sokadjára.

Kövess Minket!



Gamer szótár