Ezekkel próbál visszacsábítani az óceán fenekére süllyedt Skull and Bones

Ezekkel próbál visszacsábítani az óceán fenekére süllyedt Skull and Bones

Új küldetésekkel és új jutalmakkal várja vissza a kalózoktól hemzsegő óceán a Skull and Bones játékosokat.

Aligha váltotta be a Ubisoft által a játékhoz fűzött reményeket a Skull and Bones. Az Assassin's Creed IV: Black Flag vizeire evező kalózos játék hamar léket kapott és mondhatni már el is süllyedt. Talán csak a hajó orra kandikál még ki az óceán végtelen vizéből, a legénység próbál még levegőért kapkodni, de szépen lassan elnyelik őket a hullámok. Utolsó reménysugárként, a játék próbálja még visszacsábítani a kalózait, de úgy tűnik azok inkább visszamentek az AC 4-be, ott ugyanis alaposan megugrott a játékosok száma. Számukra jó hír, hogy a Ubisoft serényen dolgozik az Assassin's Creed IV: Black Flag remake kiadásán, ami nem csak egy picit feljavított grafikájú újrakiadás lesz, hanem egy igazi remake, számos újdonsággal!

Arra azonban még várnunk kell egy picit, jó eséllyel éveket. Sebaj, ha feltétlen kalózkodni akarunk a tehetünk mélg egy próbát a Skull and Bones-szal, főleg most, hogy elindult a Season 1! Nem kellett sokat várni, a megjelenés után néhány nappal máris itt az első online szezon, új küldetésekkel, új csatákkal, új világeseményekkel és persze jutalmakkal!

A Raging Tides névre hallgató Season 1 újdonságai:

  • Tides of Terror: Folyamatosan növekvő szezonális események, ahol a játékosok La Peste „pestisflottájával” néznek szembe. Ez egy világeseményben csúcsosodik ki, ahol egy végső leszámolás veszi kezdetét bázisán egy epikus csatával.
  • Új világesemények: A játékosok elit csatahajókkal néznek szembe, melyek olyan megakorporációkhoz tartoznak, mint a DMC (Opwelling), és olyan lokális frakciókhoz, mint Fara-klánja (Mizerja). A nagy értékű zsákmányt szállító kereskedelmi konvojok szintén jelen lesznek az Indiai-óceán kereskedelmi útvonalain. Új vérdíjak: Olyan rémisztő legendák nyomába eredhetnek a játékosok, mint a titokzatos Szellemhajó (Rode Maangodin) amely a tengereket kísérti, vagy a rémisztő Tengeri szörny (Zamaharibu) ami a gyanútlan kalózokra vár a mélyben.
  • Új Leaderboard jutalmak: Magasabb tierhez tartozó fegyverek és felszerelés. Szezonális Smuggler Pass: Három ingyenes sáv teszi lehetővé a játékosoknak további tárgyak és tervrajzok megszerzését, mellyel optimalizálhatják és kusztomizálhatják hajójuk loadoutját. Ezen felül ingyenes kapitány- és hajó kozmetikai kiegészítők várhatók, valamint további játékbeli valuta (Pieces of Eight.). A Premium pass extra kozmetikai kiegészítőket és prémium játékbeli valutát kínál.

Nem tökéletes játék a Skull and Bones, ez tény. De meg lehet benne találni a szórakozást! Ha kíváncsiak vagytok a játékra még mielőtt megvennétek, bátran ajánljuk PCGuru-s kollégáink tesztjét.

Kövess Minket!



Gamer szótár