Sokkal jobb, mint a Skull and Bones – Ezekkel játszunk a hétvégén

Sokkal jobb, mint a Skull and Bones – Ezekkel játszunk a hétvégén

Választhatsz, hogy kalóz, rohamosztagos, vagy esetleg kommandós szeretnél-e lenni.

Úgy tűnik, hogy ezen a hétvégén mind spórolhatunk, hiszen több olyan ingyenes játékot van lehetőségünk kipróbálni, melyek sok órányi kikapcsolódást kínálnak. Alább összeszedtük azt az 5 játékot, melyek valamilyen okból kifolyólag a szemünk elé kerültek a héten, és érdemes lehet közelebbről is megismerkedni velük. Tehát, mi ezekkel játszunk a hétvégén:

Ezeket olvastad már?

 Blackwake 

Az idei év egyik legnagyobb várományosa volt a Skull and Bones, azonban sikerült csúnyán leszerepelnie, aminek köszönhetően most rengetegen kutatnak alternatíva után. Ezt a hullámot lovagolta meg a Blackwake fejlesztőcsapata, akik ingyenessé tették a címüket, hogy megmutassák milyen is egy vérbeli kalózos játék. Lépj a hajó fedélzetére, és vegyél részt brutális csatákban teljesen ingyen.

 Aerial_Knight's Never Yield 

Az Aerial_Knight's Never Yield egy 2021-es 3D-s végtelen futó játék, mely során a futurisztikus Tokió városában kell túlélnünk. A főszereplő egy titokzatos karakter  Wally , aki elindul, hogy visszaszerezze amit elvettek tőle. A kaland során megismerkedhetünk a történetével, és újabb bizonyítékokat tárhatunk fel, melyek örökre megváltoztatják a város életét. Futnod kell, hogy lehagyd az ellenfeleket, és egy pillanatra sem állhatsz meg. Fuss, ugorj, csússz, és kerüld ki az eléd gördülő akadályokat. A játék körülbelül másfél óra alatt kipörgethető, viszont csak ekkor indul az igazi kihívás, hogy minél jobb eredménnyel végezz a következő alkalommal. Kimondottan izgalmas élményt biztosít a speedrunok kedvelői számára, de a hétköznapi játékosok is megtalálják benne a szépséget. Alapból 12 euró az ára, de mostantól ingyen lecsaphattok rá az Epic Games-nek hála.

 Star Wars: Dark Forces Remaster 

Végre elérhetővé vált az 1995-ös Star Wars: Dark Froces felújított verziója, ami lehetővé teszi a játék futtatását akár 4k 120 FPS-ben. Ennek köszönhetően a veterán játékosok úgy élhetik át ezt a remekművet, mintha először játszanának vele, de azoknak is ajánljuk, akik még nem találkoztak az eredeti verzióval.

 Nomads of Driftland: The Forgotten Passage 

Becsatlakozott az ingyenes játékot kínálók sorába a GOG is, akik egy igazi fantasy-gyöngyszemet adnak most nekünk a Nomads of Driftland: The Forgotten Passage személyében. Igazából az ingyen játszható Nomads of Driftland kiegészítőjéről van szó, ami számos bővítést tartalmaz a még nagyobb élvezetekért. Ez egy fantasy RTS, ami kissé hajaz a máig népszerű Heroes 3-ra, de a játékmenete eltér tőle, hiszen egy valós idejű stratégiai cím. Megéri lecsapni rá, és adni neki egy esélyt míg megtehetitek.

 Call of Duty: Warzone 

A CoD: Warzone Battle Royale évek óta tartja lázban a játékosokat, és itt az ideje, hogy végre mindenki kipróbálhassa. Az Activision több évnyi fejlesztés után végre bejelentette, hogy március 21-étől mobileszközeinken is játszhatunk a nagy sikerű címmel. Itt az ideje tehát ismét belemélyedni a játékba, hogy legjobb formánkat hozhassunk telefonjainkon is.

Kövess Minket!



Gamer szótár