Befutott az első vélemény a Rise of the Roninról

Befutott az első vélemény a Rise of the Roninról

Már csak másfél hét van hátra a megjelenésig, és végre a tesztelők kezébe került a Rise of the Ronin.

Hetek óta sztorizgatós videókkal próbálják a Rise of the Ronin fejlesztői fenntartani a játék iránti érdeklődést. Ezekből egyébként rengeteg érdekes információ kiderült a 19. századi Japán legsötétebb korszakát bemutató programról. Például a látványos világáról, a történelmi hátteréről, valamint a döntéseink fontosságáról is hosszasan csevegtek a Team Ninja munkatársai. De azért valljuk be, ez nem ugyanaz, mint amikor rendes játékmenet videót láthatunk, vagy egy független véleményt hallhatunk.

Szerencsére most, hogy már csak másfél hét van hátra a megjelenésig, végre a tesztelők kezébe került a Rise of the Ronin. Kollégáink a PC Gurunál már néhány napja nyüstölik a Nioh fejlesztőinek következő játékát. Ma reggel pedig lehetőségük nyílt arra, hogy néhány gondolatukat megosszák a nagyérdeművel. Persze ez még nem teszt, csupán egy előzetes. De afelől nincs kétségünk, hogy adni fog némi kapaszkodót akkor, ha eddig nem tudtad eldönteni, hogy megvedd vagy sem.

Britpopper a látványtól a harcokon át sok mindenről elmondta a tapasztalatait. Szóval ha érdekel, hogy mi fán terem a március 22-én megjelenő Rise of the Ronin, akkor kattints az alábbi cikkre:

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.