Aranyos, de nehéz játékot tehetünk zsebre az Epic Gamesnek hála

Aranyos, de nehéz játékot tehetünk zsebre az Epic Gamesnek hála

Itt a csütörtök, itt van újra! Az Epic Games ismét egy ingyenes játékkal kedveskedik azoknak, akik a következő egy hét során belépnek a platformra.

Továbbra is rendhagyó módon 16:00-tól lehet behúzni az Epic Games ingyenes jóságait, hála annak, hogy Észak-Amerikában hamarabb volt óraátállítás, mint Európában. Viszont a jövő héten már visszatérünk a normális kerékvágásba, miután vasárnap végre mi is megérkezünk a nyári időszámításba. Jó-jó, ezek nagyon hasznos információk, de akkor mit is ad az Epic Games március utolsó csütörtökjén? Nos egy igen érdekes kis indie címmel álltak elő, hogy leváltsák az egészen eddig ingyen elérhető Call of the Wild: The Anglert és az Invincible Presents: Atom Eve-et.

ISLETS

A Kyle Thompson által fejlesztett Islets 2022-ben debütált. Bár nem tartozik a legfelkapottabb játékok közé, akik eddig kipróbálták, azok mind elégedetten keltek fel a számítógépük elől utána. Ezt jól mutatja az is, hogy a Steamen rendkívül pozitív értékeléseket gyűjtött be. A játék során egy széttört világot kell újraegyesítenünk egy kézzel festett szigeten, miközben leveleket kapunk furcsa szereplőktől, és szörnyű ellenfelekkel küzdünk meg. Oké, ez így írásban nem hangzik valami túl érdekesen, de higyjétek el, igen is az. A játék atmoszférája ugyanis garantáltan levesz mindenkit a lábáról, és van egy jó adag kihívás is az aranyos külső mögött. Az meg csak grátisz, hogy normális körülmények között 5 520 forintba fájna az Islets, de az Epic Store-ból mostantól egészen április 4. 17 óráig ingyen húzhatjátok be.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.