Nevezz és nyerj egy South Park témájú Xboxot!

Nevezz és nyerj egy South Park témájú Xboxot!

Egészen pofás kis ajándékcsomagot rakott össze a Microsoft a South Park: Snow Day premierjére.

A héten megjelent a South Park: Snow Day, amivel teljesen más irányba indult el a Stick of Truth és a The Fractured But Whole után a széria. Az immáron a THQ Nordic által fejlesztett játékban 2D-ről 3D-re váltottak. Szerencsére a gépigény nem nőtt olyan hatalmasra, hogy a géped leolvasztaná miatta a havat, miközben mind minőségben, mind élményben többet, mást ad a Snow Day, mint a korábbi részek. Lesz, akinek ez be fog jönni, és biztosan lesz, akinek nem. De egy dologban alighanem egyet ért mindenki: ha egy ingyen Xboxszal együtt vágnák hozzá a játékot, akkor azért kipróbálná Trey Parker és Matt Stone legújabb agymenését.

Nos, a Microsoftnál is így lehettek ezzel, szóval kihirdettek egy olyan nyereményjátékot, amelyre Magyarországon is lehet nevezni. A tét pedig nem más, mint a különleges South Park: Snow Day témájú Xbox Series X-ek egyike. Összesen négy féle kiadás készül a játék miatt: egy Stan Marshot, egy Kyle Broflovskit, egy Eric Cartmant és egy Kenny McCormickot ábrázoló Xboxra lehet lecsapni. Ráadásul nem csak a konzolt, hanem a kontrollert is a Snow Day stílusában álmodták újra, szóval egészen pofás kis csomag lett ez a játék és a sorozat rajongóinak.

Ha szeretnél nyerni egy South Park: Snow Day Xbox Series X-et kontrollerrel, akkor nincs más dolgod, mint hogy Twitteren/X-en beköveted a hivatalos Xbox-fiókot, valamint retweeteled/repostolod ezt a bejegyzésüket úgy, hogy szerepeljen a posztodban a #SouthParkXboxSweepstakes címke. A nyereményjátékra olyan országokból lehet nevezni, ahol hivatalosan is forgalmazzák az Xboxokat – például Magyarországról. A nevezéshez legalább 18 évesnek kell lenni. A határidő 2024. április 22. A szabályokért és egyéb részletekért IDE érdemes ellátogatni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.