R6S lesz a Delta Force: Hawk Ops? – Játékmenet videón a legendás visszatérő

R6S lesz a Delta Force: Hawk Ops? – Játékmenet videón a legendás visszatérő

Nem csak az emberekkel, hanem az aligátorokkal is meggyűlik majd a bajunk a Delta Force: Hawk Ops során.

2009 óta várnak a széria rajongói, de úgy tűnik, hogy a TiMi Studio Group egyre közelebb van ahhoz, hogy megörvendeztesse őket egy folytatással. Tavaly nyáron derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint visszatér a klasszikus FPS-korszak egyik jeles képviselője, a Delta Force, ám utána egy ideig csendben maradtak a fejlesztők. Viszont az utóbbi hetekben folyamatosan jönnek a Hawk Ops alcímű játékhoz az újabb és újabb előzetes videók. Nemrég például egy CGI trailerből ismerhettük meg a játék világát. Most pedig leleplezték az első pályát, és így a játékmenetbe is beketintést nyerhettünk.

A Delta Force: Hawk Ops Zero Dam nevű térképe elképesztően néz ki. A fejlesztők leírása szerint egykoron egy mérnőki csoda volt az Ahsarahban található gát, amely milliók életét tette jobbá, ám mostanra cak a romjai maradtak hátra. A feladatunk persze nem a renoválás lesz, hanem az, hogy egy helyi bandát – akik szeretnének megszerezni valamilyen kincset a területről – űzzünk ki innen. Az előzetes alapján már-már Rainbow Six: Siege-szerű játékmenet során tehetjük meg ezt.

Ezeket olvastad már?

Delta Force: Hawk Opsban – legalábbis az alábbi előzetes tanúsága szerint – a környezet is veszélyt jelent majd. A Zero Dam környékén például aligátorokba futhatunk bele, akik nem lesznek rest megtámadni bennünket. De ha őket túléljük, még mindig ott van a rengeteg féle kütyüvel felszerelt ember, akik meg akarják akadályozni a célunk elérését. És amikor azt mondjuk, hogy rengeteg, akkor nem túlzunk:

Kövess Minket!



Gamer szótár