Óriási frissítést kapunk a GTA 5-höz, lehet, hogy az utolsót a GTA 6 előtt

Óriási frissítést kapunk a GTA 5-höz, lehet, hogy az utolsót a GTA 6 előtt

A Rockstar Games nem árult el túl sok mindent, de valami nagy dolog lehet készülőben.

Habár már félszemmel mindenki a jövőre érkező Grand Theft Auto 6-ra koncentrál – reméljük nem csúszik –, még mindig milliók játszanak előszeretettel az 5. résszel. Ez messze a GTA franchise legsikeresebb epizódja, és ez így is marad még egy ideig. Minden bizonnyal a GTA 6 fogja letaszítani a trónról, aki már most megannyi rekordot tudhat a magáénak. Úgy tűnik azonban, hogy a Rockstar Games képes a készülő projekt mellett is foglalkozni a korábbi címeivel, ugyanis egy új bejelentés szerint, hamarosan hatalmas frissítést kapnak a GTA Online játékosai.

Az előző részekkel szemben a GTA 5 már lehetőséget biztosít a számunkra, hogy a barátinkkal közösen játszunk online, és együtt végezzünk el különféle feladatokat, és építsük fel birodalmunkat. Emellett természetesen ugyanúgy elérhető a játék alapját adó sztori mód, és a Role Play is elképesztően nagy népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy a 6. részbe már valószínűleg alapból be lesz építve. Egy szónak is száz a vége, nyáron kapunk egy nagy frissítést, ami lehetséges, hogy az utolsó lesz a GTA 6 megjelenése előtt. A fejlesztők konkrétumként csak annyit árultak el, hogy egy vadonatúj járművel fog bővülni a paletta, és, hogy számos további újdonságra is számíthatunk.

Mondhatnánk, hogy ezzel nem vagyunk sokkal előrébb, viszont a frissítés garantáltan segíteni fog abban, hogy elüssük az időt, míg várunk a történelem legjelentősebb címére.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár