Star Wars Outlaws: Tiszta vizet öntött a pohárba a Ubisoft

Star Wars Outlaws: Tiszta vizet öntött a pohárba a Ubisoft

Augusztusban jön majd a Star Wars Outlaws, de sokan már most lehúznák a WC-n.

Még meg sem jelent a Star Wars Outlaws, máris óriási indulatokat szül, részben jogosan, részben nem. Rengetegen nekimentek a Ubisoftnak a játék árazása miatt, ami tetszik vagy sem manapság már erre kell majd számítanunk, mint AAA-kategóriás cégtől és sokan támadják a játékot azért is, mert lesz egy extra küldetés, amit az alapkiadást megvásárlók nem kapnak meg. Értjük mi a felháborodást, de ez sem új keletű dolog már, ha nem is mindennapos, de sok más játék is eljátszotta már, sőt olyat is csinált már például a Call of Duty széria, hogy bizonyos tartalmak csak a PlayStationről játszók kaptak meg, a többi platformon lévő játékosok nem.

Az Outlwas esetében egy Jabbás küldetésről beszélünk, amit csak akkor érünk majd el, ha minimum a 110 eurós Gold Editiont vagy a 130 eurós Ultimate Editiont vásároljuk meg. Sokan azt hiszik, hogy a fejlesztők ezzel teljes egészében paywall mögé dugják a legendás karaktert, de a Ubisoft friss közleménye szerint ez nem igaz.

„Csak hogy tiszta legyen a kép, Jabba és a Hutt kartell központi elemét képzik a Star Wars Outlaws világának, a játék különböző kiadásaitól függetlenül mindenki találkozik majd velük. A The Jabba’s Gambit küldetés egy oylyan extra, amit a season pass tulajdonosai kapnak majd meg vagy a játék olyan kiadásainak tulajdonosai, amiben szerepel a season pass."

Attól tehát nem kell félnünk, hogy Jabbás küldetések nélkül maradunk, ha csak a 70 eurós alapkiadást vesszük meg. Az, hogy ettől függetlenül vannak extra tartalmak az egyes kiadásokban, amik bizony drágábbak, mint amiket megszoktunk az utóbbi években... Ezt sajnos jobb lesz megszoknunk, nem csak a Ubisoftnál lesznek majd így kaphatóak a játékok.

Kövess Minket!



Gamer szótár