Film készül 2023 egyik legmerészebb játékából, az El Paso, Elsewhere-ből

Film készül 2023 egyik legmerészebb játékából, az El Paso, Elsewhere-ből

Valami igazán elborult dologra számíthatunk, de ez így van rendjén.

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy az El Paso, Elsewhere-t is készítő stúdió – a Strange Scaffold – kiadta új alkotását, mely valójában egy emberrabló szimulátor, ami könnyedén az év botrányjátéka is lehet. A fejlesztők öt játék erejéig szerződtek le a Frosty Poppal, melyből így kettő már el is készült. Most egy újabb, nagyszabású hír röppent fel a stúdió kapcsán, mégpedig, hogy film készül az első játékukból.

A Variety számolt be arról, hogy a Max Payne ihletésű indie lövöldözős játékból önálló film készül, ráadásul valószínűleg az Oscar-díj jelölt LaKeith Stanfield főszereplésével, aki olyan filmekből ismert, mint például a Tűnj el!, a Csiszolatlan gyémánt, vagy a Júdás és a Fekete Messiás. A Di Bonaventura Pictures produkciós cég már alá is írta a gyártást – hozzájuk fűződnek a Transformers és a GI Joe filmek is. Az El Paso, Elsewhere-ből adódóan egy nagyon elborult filmre számíthatunk, elég ha csak a játék leírását elolvassuk.

„Harcolj vérfarkasokkal és vámpírokkal egy valóságot megváltoztató motelben. Merülj át barikádokon, hogy elkerüld a gonosz bábok szorítását, és végül pusztítsd el a gazembert, akit szerettél." – áll a Steames ismertetőben.

Annak ellenére, hogy a játék nem lett igazán felkapva, mind a kritikusok, mind akik próbálták, nagyon jó véleménnyel vannak róla, és 2023 egyik legmerészebb alkotásaként hivatkoznak rá. Izgatottan várjuk, hogy miként köszön majd vissza a vásznon.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár