Fénykardot ragadhatunk a Lego Fortnite következő frissítésében

Fénykardot ragadhatunk a Lego Fortnite következő frissítésében

Egyesül a Lego Fortnite és a Star Wars egy bitang jó kaland során.

Minden évben van egy nap, amikor az erő velünk van, és remélhetőleg ez idén május 4-én sem marad el. Nagyon úgy tűnik, hogy a Lego Fortnite révén ez biztosan így is lesz, hiszen már egy nappal korábban elérhetővé teszik a Csillagok háborújás frissítést. Az Epic Games, a LEGO Group és a Lucasfilm Games ennek apropóján összehozott egy remekbeszabott filmes trailert, amelyet meg is osztottak a közönséggel, ebből pedig kiderül, hogy nem leszünk híján a birodalmi és lázadó flottáknak a játékban:

A kedvcsinálóban egy kis település mindennapjaiba kapunk bepillnatást, amikor is egyszercsak porig rombolja egy találatot kapó és lezuhanó TIE Fighter. Ezt követően egy nagyobb becsapódás rázza meg a vidéket, ezért főhősünk megnézi mi történt. Összefut a birodalmi erőkkel, akik azonnal üldözőbe veszik és megpróbálják elkapni. A bajból a lázadók húzzák ki, és egy fénykarddal is meglepik.

A LEGO Fortnite | Star Wars frissítés egy nagyszerű kalandot ígér, amelyben a játékosok segíthetnek lázadó barátaiknak túlélni, felépíthetik a falujukat, szembeszállhatnak a birodalom rohamosztagosaival, megszerezhetik saját fénykardjukat, és olyan teljesen új fegyvereket is elkészíthetnek, mint a termikus detonátorok vagy az E-11 sugárvetők, hogy felvegyék a harcot az ellenséggel.

Ezeket olvastad már?

Emellett jön egy új LEGO Pass is: Lázadó kaland. A játékosok küldetéseket teljesíthetnek, és jutalmul beszerezhetik a Mos Eisley készletből származó építményeket és dekorációkat is – sőt, ha valaki fejleszti a Passt, azonnal megkapja a Chewbacca skint és a LEGO Style-t.

Kövess Minket!



Gamer szótár