Hajszál híján nyert torzsi clutch döntött az első sl3nd elleni magyar AWP-s rangadóról

Hajszál híján nyert torzsi clutch döntött az első sl3nd elleni magyar AWP-s rangadóról

Kíváncsian várjuk, legközelebb hogyan vág vissza torzsinak a GamerLegion legújabb játékosa, sl3nd.

Javában zajlik az ESL Pro League 19. szezonjának csoportköre, ahol három magyar játékosnak is szurkolhatunk ezen a héten, hiszen a MOUZ színeiben induló torzsin kívül feltűnik még Máltán a GamerLegion friss igazolása, sl3nd is, továbbá a PERA irányítója, Aaron. Előbbi két játékos ráadásul egy csoportban is játszanak, a felső ágon a hét közepén találkozhattak. Bár a végeredmény egészen sima MOUZ győzelem lett (az első pályán egy kört engedtek, a másodikon hosszabbításban nyertek), torzsi és sl3nd első AWP-s csatája a tier 1-ben így is emlékezetes marad majd.

Mivel a GL lassan érkezett meg a mérkőzésre, a második pályáról, Mirage-ról lehet igazán jó pillanatokat találni. 8-9-es állásnál például 1v1-ben maradtak a magyar sniperek A-lerakón, a helyzetet viszont egy gyors noscope-pal orvosolta sl3nd, ezzel egálba hozva az eredményjelzőn látható számokat:

Ezeket olvastad már?

Kölcsön kenyér visszajár, gondolhatta magában torzsi, amikor a pálya elbukásától egyetlen másodpercre volt a csapata néhány körrel később. Az egerek szerencséjére három gyors killt szerezve, az utolsó pillanatban kihúzta magukat a csávából. A fragek között pedig ott volt az a sl3nd is, akinek a pozíciójából adódóan akár még esélye is lehetett volna megnyerni ezt a kört. Csak mivel snax a lerakó kellős közepén táncikált, kénytelen volt segíteni neki a több irányból visszafoglaló CT-kkel szemben, ezért torzsi áldozata lett:

Ha érdekel, hogyan szerepel a MOUZ, a PERA és a GamerLegion Máltán, akkor érdemes elolvasni, hogy mit gondolnak a C-csoportról és a D-csoportról a kommentátoraink, majd becsatlakozni az Esport1TV adásaiba a Twitch-en!

Borítókép: HLTV, GamerLegion

Kövess Minket!



Gamer szótár