Bemelegített a T1, egyenes úton jutottak tovább Faker-ék

Bemelegített a T1, egyenes úton jutottak tovább Faker-ék

Nem hozott meglepetést a 2024-es Mid-Season Invitational első 6 mérkőzése, cserébe rendkívül véres meccseket láthattak a közvetítésbe becsatlakozók.

Pár napja tart csak az idei MSI, máris kettő csapat továbbjutott a kieséses szakaszba az amolyan formalitásból megrendezett selejtező körből. Két kiadó hely maradt a kieséses táblán miután nem született meglepetés, a TOP ESPORTS és 2023 világbajnoka Faker és a T1 két mérkőzés után nagyobb bukkanók nélkül bekerült a szezonközi verseny következő szakaszába.

T1 és a leggyorsabb Bo3

A regnáló világbajnoka nem vesztegetett sok időt a selejtező szakaszban, az Estral Esports ellen ha az erőviszonyokat nézzük még bemelegítősre vette a tempót a T1, a FlyQuest már nem volt ilyen szerencsés. Az LCS-ből másodikként továbbjutó csapat és 2024 világbajnoka mérkőzött meg egymással, ami egy történelmi összecsapást hozott a középső ösvényen, Jensen és Faker 9. alkalommal állt egymással szemben. (Faker a meccs előtt 8 alkalommal aratott győzelmet Jensen felett, míg a dán mides egy alkalommal sem tudott nyerni)

Az első mérkőzés még egész jól indult az amerikai alakulatnak, az első gyilkosságot ők szerezték meg, innen viszont csak lefele vezetett az út és a T1 gyors munkát végezve, majdnem megdöntve tavalyi 16:47-es rekord idejüket 17 perc 34 másodperc alatt döntötte le a FlyQuest nexusát. A T1 látszólag nem akart túl sok időt a chengdui stadionban tölteni, a második meccsen is csak kicsit vettek vissza a tempóból és bár 10 perccel tovább tartott a mérkőzés, a T1 így is teljes mértékben dominálta a mérkőzést, összesen 45:30-et töltöttek az Idézők Szurdokában, ezzel megdöntve a leggyorsabb nemzetközi Bo3 összecsapás rekordját.

A másik ágon a TOP ESPORTS-Fnatic mérkőzés hasonlóan papírforma szerint alakult, bár a hazai pályán játszó csapat útja egy kicsit döcögősebben alakult, mint koreai társuknak. Az európai Fnatic srácai rendesen megdolgoztatták a TOP ESPORTS-ot a győzelemért, annyira, hogy a második meccset nem is sikerült megnyernie a kínai alakulatnak.

Eddig mit szóltok az idei MSI-hoz?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.