Ilyen vas kell a Senua’s Saga: Hellblade II alá

Ilyen vas kell a Senua’s Saga: Hellblade II alá

Egyedi, de sok szempontból felejthető játék volt a 2017-es első rész. Majd talán most a folytatás felteszi az i-re a pontot!

Neked mi a fontos egy játékban? A grafika, a harcrendszer, a sztori, a küldetések, a karakterek, a hangulat? Talán olyan játék sosem volt még és soha nem is lesz, ami ezeket egyszerre ötvözné hiba nélkül. Hiszen, rendkívül látványos és jó a harc egy Call of Dutyban, de történetmesélés és karakterépítés terén nagy hiányosságai vannak. Rendkívül jó karakterek vannak a Mass Effect játékokban, de a harcrendszer (legalábbis számomra) sosem volt az igazi. Nagyon szép tud lenni egy Battlefield-játék, csak hát nulla történettel rendelkeznek mostanában az adott felvonásai. És ott a 2017-es Hellblade: Senua’s Sacrifice, ami bár rendkívül hangulatos és érdekes a központi karaktere, játékmenet szempontjából erősen közepes volt. A több személyiséggel küzdő főhös szemszögét remekül adták át a fejlesztők, de maga a játék, a harcok és a fejtörők elég hamar unalmassá váltak.

De majd talán most, a második résszel javítják ezeket a hibákat. Hiszen készül a Ninja Theory műhelyében a Senua’s Saga: Hellblade II, sőt, már itt kopogtat az ajtónkon. A játék 2024. május 21-én érkezik majd Xbox Series X/S-re és persze PC-re. Utóbbi kapcsán nemrég frissült a játék adatlapja, ami alapján már a gépigény is kiderült. A minimum követelmények persze barátiak, de a zökkenőmentes 1440p-s és 4K-s élményhez azért kell a vas.

Nálad hogy fog futni a játék? Te kíváncsi vagy egyáltalán a Senua’s Saga: Hellblade II-re?

Kövess Minket!



Gamer szótár