Betegebb előzetest nem is kaphatott volna az MK1-hez csatlakozó Homelander

Betegebb előzetest nem is kaphatott volna az MK1-hez csatlakozó Homelander

Csupa erő, csupa izom, minden reggel tejet iszom! – ez lehet Homelander mottója.

A Mortal Kombat 1 amilyen nagy sikert aratott – másfél hónap alatt 3 millió példányt értékesítettek belőle –, annyira megosztó lett a történet rebootolása, a színesebb grafikája és a kameo rendszere miatt. Egyesek éppen ezért a Kombat Pack 1 harcosaiban látják a megváltást, és azért valljuk be a legutóbbi felhozatal sokak tetszését elnyerte: Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker és Ermac.

Ezeket olvastad már?

Május 7-én egy újabb kameo karakterrel bővül a paletta, Mavado után viszont már rákanyarodunk a következő vendégszereplőre, aki nem más lesz, mint a népszerű The Boys sorozat egyik ikonikus rosszfiúja, Homelander. Vitathatatlanul az MK1 egyik, ha nem a legjobban várt DLC karakterének számít. Eddig nem sok minden derült ki róla, de most egy teaser videóval lerántotta róla a leplet a NetherRealm. A felvétel alapján pedig úgy tűnik, hogy ugyanolyan őrült és beteg lesz, mint a szériában. Arról viszont eddig egy árva szó sem esett, hogy mikorra datálható a megjelenési dátuma.

Ed Boon a CCXP Mexico egyik panelbeszélgetése közben mutatta be Homelandert a nagyközönségnek, és ezáltal ízelítőt kaptuk a két kivégzésébe és a debil outrójába is – az a bizonyos tejivós jelenet visszaköszön. A The Boys tévésorozatból ismert skinjét kapja meg, és alapvetően a Antony Starra hajaz a kinézete, aki nem csak a külsejét, de a hangját is kölcsönadja a virtuális másának.

Homelander első gameplay teaserét a Mortal Kombat 1-ből itt nézheted meg:

Egyelőre csak annyit tudni, hogy Homelander megjelenésére június közepéig sor kerül, és utána pedig a videóban feltűnő Ferra is alászáll majd a pokolból, hogy lezúzza ellenfeleit.

Kövess Minket!



Gamer szótár