Egy éve várunk, de a kanyarban sincsenek a Redfall méreg drága DLC-jének hősei

Egy éve várunk, de a kanyarban sincsenek a Redfall méreg drága DLC-jének hősei

Vagy átverés, vagy kiváló üzleti érzék, vagy mindkettő szüleménye a Redfall Bite Back Edition. Bárhogyan is legyen, valami bűzlik körülötte.

Tavaly május 2-án jelent meg a Redfall. Ha nem emlékszel rá, nem hibáztatunk, mert nem volt körülötte hatalmas érdeklődés, sőt, a PC Guru kritikája alapján még csak jó sem lett. Éppen ezért gondolhatnánk, hogy legalább a fejlesztők igyekeztek jóvá tenni a csalódott játékosoknak, hogy felültették őket. De nem. A mai napig 35 400 forintért értékesített Bite Back Editionhöz ígért extra tartalmak ugyanis még egy évvel a megjelenést követően sem kerültek be a játékba. Vagyis akik ezt a kiadást vásárolták meg, azok lényegében csak az alapjátékot kapták meg – írja a VG247.

Az összkép pedig még ennél is cifrább lesz, ha meglátjátok, mégis milyen tartalmakról van szó. Ugyanis az extra pénzért nem egy új kampányt vagy valami hasonló kaliberű dolgot kaptak volna a játékosok, hanem egy Redfall Hero Passt, ami két további hőst jelent. Ezen felül pedig jár még a csomaghoz egy Laser Beam Multi-Weapon skin, egy Tactical Knife Stake tartozék, továbbá a Northern Expedition Devinder, az Eyes in the Dark Jacob, a War Clothes Layla és az Engineer Volunteer Remi viseletek. Nos, ezek közül a skin, a tartozék és a ruhák bekerültek a játékba, ellenben a hősökkel. A játékosok ugyanis hiába voltak hajlandóak többet adni az Arkane-nek, hogy azokat is megkaphassák, mert egész egyszerűen nem is léteznek.

Ezeket olvastad már?

Az Arkane november óta nem frissítette a Redfallt, és igazából az extra hősőkről sem beszélt, így joggal aggódhatnak a Bite Backet megvásárlók, hogy ha egy év alatt nem sikerült elkészíteni ezeket, akkor már soha nem is fogják. A stúdió tehát nem csak képtelen volt felérni a Dishonored-szériájuk sikeréhez, még konkrétan meg is vezette a bennük bízó játékosokat.

És ha valamiért még ez sem lenne elég, akkor mondunk jobbat! Ha valaki csak a 25 900 forintos alapjátékot vette meg és utólag szeretné beszerezni a Bite Back DLC-t (ne tegyétek!), akkor azért ma még mindig 9 990 forintot kérnek úgy, hogy a csomag legfontosabb része elérhetetlen. Tehát egy tisztes játék (pl. a Palworld vagy a Helldivers 2) áráért vehetünk egy marék semmit: skineket, amikre az ég adta világon semmi szükség nincs a Redfallban, mert jobbak vannak a játékban ingyen. Zseniális!

Kövess Minket!



Gamer szótár