Egyre biztosabb a GTA 6 megjelenési dátuma, hamarosan új előzetesre is számíthatunk

Egyre biztosabb a GTA 6 megjelenési dátuma, hamarosan új előzetesre is számíthatunk

Mondanám, hogy a nyakunkon van a játék, de az túlzás lenne. Mindenesetre közeledünk a debütáláshoz.

Talán mostanra jött el az a pont, hogy a rajongók kissé belefáradtak abba, hogy megállás nélkül a Grand Theft Auto sorozat következő, még jóval később érkező része körül pörögjenek. Az elképesztő méretű kezdeti lelkesedést – ami számos rekordot generált – a GTA 6 fejlesztési szakaszából kiszivárgott felvételek, majd pedig a szuper előzetes hívta életre, azonban azóta csak pletykákkal és különböző fanatikusok általi alkotásokkal vagyunk kénytelenek kielégíteni éhségünket. A megjelenési dátummal kapcsolatban folyamatosak a találgatások, azonban a Take-Two nemrégiben történt elbocsátásainak, és a Rockstar Games dolgozóinak irodába hívásának hála, minden tippet a kukába dobhattunk, hiszen ezek mind nagyban befolyásolják a munka menetét. Most azonban LegacyKillaHD – híres tartalomgyártó – azt állítja, hogy tudja a GTA 6 debütálásának időpontját.

„Azt hallottam, hogy van egy meggyőződés, miszerint ez a játék 2025 őszére elkészül" – állítja a videós.

A Rockstar ezzel kapcsolatban nem közölt semmi lényeges információt, azonban az köztudott, hogy a Take-Two befektetői a 2025 első negyedévében történő megjelenést szorgalmazták, ami biztosan csúszni fog. Továbbá az is izgalmas fejlemény, hogy a fejlesztők hivatalos Instagram-fiókjáról lekerült minden, nem a játékkal kapcsolatos bejegyzés, ami egy új előzetes közeledtét jelentheti – hasonló volt a menet az első trailer alkalmával is.

A Take-Two május 16-án ismét beszámol a befektetőknek arról, hogy mire számíthatnak a jövőben, így az akkor bemutatandó bevétel előrejelzésből talán további információkat szűrhetünk ki a megjelenéssel kapcsolatban. Eddig minden jel arra mutat, hogy a 2025 őszi dátum valós lehet, azonban a hivatalos megerősítésig ne vegyük készpénznek.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár